12-15 лютого 2024 р. відбудуться дні відкритих дверей на локації бета-тестера, ім.’я якого поки не названо.

Fujifilm FP790 була продемонстрована на interpack навесні 2023 р. і одночасно з ним надійшла у продаж. FP790 — це струменеві ЦДМ, що друкує гнучке паковання водними чорнилами з роздільною здатністю 1200x1200 dpi у CMYK зі швидкістю 50 м/хв.

Щоб прискорити інтеграцію Jet Press FP790 в існуючі виробничі середовища, Fujifilm вступає в численні стратегічні партнерства. Наразі це Henkel, Nordmeccanica та Hybrid Software. Буде більше партнерств.

Бета-тестер у Великій Британії є одним із перших, хто успішно продемонстрував здатність Jet Press FP790 виготовляти гнучке паковання в цифровому вигляді в промислових масштабах. Робота машини на цій локації транслювалася в прямому ефірі на виставці Labelexpo Europe 2023 у вересні.

Подальші випробування в США та Японії теж були успішними. Дні відкритих дверей Fujifilm Packaging триватимуть впродовж чотирьох днів у лютому, і кожен з них присвячений певним сферам ланцюжків постачання. 12 лютого зорієнтований для власників брендів, а на 14 і 15 лютого запрошено друкарів і конвертерів.

Друкарі, засоби масової інформації та аналітики матимуть можливість побачити Jet Press FP790 на власні очі 13 лютого.

Мануель Шрутт, керівник відділу паковання Fujifilm EMEA, прокоментував: «Після дуже успішних подій на Interpack і Labelexpo цього року ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися останніми розробками та, звичайно, новаторським Jet Press FP790, який вперше у Європі працює в прямому ефірі».

У рамках Дня відкритих дверей також будуть показані водовимивні пластини Fujifilm Flenex, системи полімеризації LuXtreme LED і флексографічні чорнила CuremaX.