Призначення перших, що виготовляються з багатошарового міцного та довговічного мікрогофрокартону – запропонувати споживачеві цілісне пакувальне рішення для їжі, що розігрівається, в якому відсутні полімерні ламінати. Герметичне і стійке до жирів паковання, що переробляється, поверхня якого має гарні друкарські властивості, може бути виготовлене в будь-якому потрібному форматі.

Можливість вставки в нього прозорого вікна з повторно переробленої плівки rPET дасть змогу споживачеві візуально оцінити стан упакованого продукту.

Рішення Tray2Go, у свою чергу, — це екологічне паковання з мікрогофрокартону для доставки суші та різних охолоджених харчових продуктів, кондитерських виробів та випічки. Tray2Go — міцна і довговічна конструкція, оснащена надійно прилеглою кришкою із замком. Короб, як і у випадку з Hot2Go, виготовлений з повністю екологічної FSC-сертифікованої сировини, а кришка з плівки rPET, що переробляється.

Керуючий директор Sabert Алекс Ноак: «Хоча основним завданням нашої роботи було бажання представити харчовий продукт у максимально привабливому вигляді, ми також мали на меті створити пакувальне рішення, що одночасно характеризується найкращими показниками за собівартістю, функціональністю та екологічністю».