Завдання полягало в тому, щоб побудувати перший в історії напівпайп для скейтборду з тарного картону, паперу, який використовується для гофропаковання.

Пристрасть Джулії Брюклер до скейтбордингу узгоджується з прагненням Mondi до досконалості, і цей проєкт відображає ретельний процес вдосконалення сортів паперу.

Професійна скейтбордистка Джулія Брюклер, яка дебютувала на Олімпійських іграх у Токіо 2020 р., ділиться своїм хвилюванням: «Це був такий унікальний досвід! Це змусило мене зрозуміти, що ми часто сприймаємо паперові предмети, якими користуємось у повсякденному житті, як належне, не замислюючись, звідки вони походять або як їх виготовляють. Розуміння під час цього проєкту, наскільки довговічним і міцним може бути матеріал, відкрило очі!»

Маркус Гертнер, генеральний директор Corrugated Packaging у Mondi, коментує: «Ця ініціатива має на меті надихнути людей побачити цінність наших сортів тарного картону через свіжий погляд. Партнерство з Юлією Брюклер було чудовим досвідом, і воно втілює наше прагнення до інновацій, досконалості».