У версії додано підтримку нових форматів 3D-файлів, у т.ч. таких як GLTF, GLB і FBX, і внесено значні покращення у вбудований PDF-редактор. Нові функції реалізовані з урахуванням власних бібліотек Packz PDF від Hybrid Software.

У пакетах Packz і Stepz тепер доступна нова технологія управління кольором Colorspace від Hybrid Software, що забезпечує узгодженість кольору під час друку різними технологіями та пристроями друку. Зрозумілий інтерфейс спрощує процес перетворення кольорів, використовуючи спектральні дані, та, підтримуючи визначення плашкових кольорів CxF/X-4, дає змогу оперативно створювати профілі DeviceLink для всіх методів друку.

Модуль Packzimizer від Hybrid Software тепер пропонує автоматизовану розкладку макетів для рулонного та листового друку. У пакеті Packz також з’явився додаток Capture 3D для 3D-трансформації макетів для друку на термозбіжній плівці.

«Завдяки інноваційній технології Capture 3D точне спотворення сітки можна виконати за лічені хвилини, а не дні, що прискорює виведення продукту на ринок», — зазначає менеджер з продукції Паскаль Вайбо.

Packz та Stepz інтегруються з Capture 3D для відображення компенсації збіжжя плівки з нанесеним зображенням у реальному часі у візуально реалістичному попередньому перегляді у 3D.

Істотне оновлення отримала технологія трепінгу Packz, яка компенсує неприпустимі проміжки між елементами зображення під час флексографічного друку. Правила трепінгу моделюють, як обробляти краї графічного зображення, та підвищують якість трепінгу як растрових зображень, так і векторних елементів в автоматизованому процесі додрукарської підготовки.

Як пояснив представник компанії Олексій Гнуні, з усіма новинками iC3D відвідувачі виставки drupa 2024 матимуть змогу познайомитися на новій арені Touchpoint Packaging у залі 3, стенд B31, а також на стенді Hybrid Software у залі 7A, стенд D03.