ONYX 24, остання версія ПЗ RIP компанії, має значні оптимізації, які вирішують ключові проблеми галузі в автоматизації та ефективності друку. Розроблена з урахуванням відгуків професіоналів галузі, версія 24 досягла серйозних проривів, вкл. автоматизовану багатошарову підготовку для плашкових кольорів і ефектів, калібрування мобільного спектрофотометра та вбудовані робочі процеси для перевірки кольорів.

Цей випуск — значний стрибок вперед із наскрізною автоматизацією, яка трансформує інтегроване управління друком.

Основні технічні моменти:

  • легкий багатошаровий друк завдяки автоматизованому створенню шарів на основі плашкових кольорів, лаку чи інших спеціальних ефектів друку. Ця функція оптимізує складну підготовку файлу, усуваючи ручне розділення елементів між шарами, заощаджуючи дорогоцінний час, забезпечуючи якість;
  • підтримка бездротового зв’язку для пристроїв NIX Spectro 2 і Spectro L через Bluetooth. Це нове бездротове підключення забезпечує наступне покоління вимірювання кольору, уможливлюючи бездротове зчитування та калібрування за доступною ціною.
  • перевірка точності кольору — користувачі можуть додавати базовий зразок ColorCheck до щойно створених профілів, щоб перевірити точність майбутніх відбитків. Це досягається шляхом включення ColorCheck Strip під час створення профілю, що згодом встановлює базову якість для принтерів. Коли в майбутніх завданнях друку використовуватиметься ця функція управління процесом, можна виміряти ті самі ділянки, щоб переконатися, що відбитки продовжують відповідати стандартам якості кольору, дозволяючи виявляти відхилення з часом і запобігати помилкам.

«ONYX 24 — важлива віха в нашому прагненні вирішувати практичні проблеми, з якими стикається поліграфічна галузь, — сказав Метт Кроуфорд, генеральний директор Onyx Graphics, Inc. — З цією версією ми повністю готові до впровадження наших найінноваційніших рішень RIP, надаючи нашим користувачам інструменти для неперевершеної ефективності та успіху».

ONYX Sync — це найновіший REST API, розроблений, щоб дати змогу постачальникам послуг друку розвивати та автоматизувати свій бізнес. Рішення дозволяє друкарням повністю оптимізувати та узгодити процеси друку з різними бізнес-інструментами, а також підключити ONYX Thrive до наявного ПЗ для управління бізнесом користувачів для підвищення ефективності та продуктивності робочого процесу.

Ця інтеграція API дає змогу друкарням уникати ручних завдань, мінімізувати операційні помилки та заощаджувати важливий час виробництва, що забезпечує такі переваги:

  • відгуки про виробництво та оновлення статусу в реальному часі через інтуїтивно зрозумілий API;
  • повна інтеграція з існуючим ПЗ для упавління бізнесом, виключаючи ручне втручання;
  • автоматизовані засоби подання завдань і управління для підвищення ефективності та масштабованості;
  • покращене спілкування та сповіщення про статус роботи для кращого обслуговування клієнтів.

«ONYX Sync значно покращує сталість завдяки ефективності автоматизованого виробництва, — сказав Метт Кроуфорд. — Бездоганна інтеграція з ONYX Thrive оптимізує робочі процеси для мінімізації відходів, створення циклічного використання матеріалів і забезпечення надійної аналітики для управління викидами вуглецю та впливу на довкілля. Використовуючи технології API та IoT для зменшення інтенсивності ресурсів друку, ми твердо віримо, що ONYX Sync створює екологічнішу модель для майбутнього».