Нова F1 Evolution може бути оснащена роботизованою рукою для зміни гільз та анілоксів, а також іншими засобами автоматизації з лінійки GeniusTech, розробленими Comexi:

  • Genius Print для початкового налаштування одним дотиком;
  • Genius Dry для адаптивного та енергоефективного сушіння;
  • Genius Flow для автоматичного та швидкого очищення.

F1 Evolution підходить для середніх і тривалих завдань з виготовлення гігієнічного та харчового пакування, з моно матеріалів, без додаткових процесів.

Карлес Родрігес, директор з друку Comexi, прокоментував: «Нова F1 Evolution — це неперевершений інженерний виріб, який є кульмінацією оновлення портфоліо флексографічних машин Comexi планетарної побудови. Нова лінійка являє собою справжню революцію в галузі. Це флексографічна машина з безліччю інновацій, спрямованих на вирішення завдань, з якими стикаються наші клієнти.

Добрим прикладом є Genius Board, яка автоматично розраховує найефективніший спосіб зміни роботи, або нова система Genius Run HD, завдяки якій відскоки та блокування залишилися в минулому, результати вражаючі, 600 м/хв. у найскладніших роботах. Наприкінці року F1 Evolution також буде доступна у нашому технологічному центрі в Жироні для тестів з клієнтами».

На drupa 2024 Comexi представить і офсетну модель CI для друку на гнучкому пакованні та папері, а також систему Color Closed Loop для точного контролю кольору без друкованих позначок. Comexi CI забезпечує швидкість друку 600 м/хв і ширину друку до 1690 мм із рапортом до 1260 мм.

Comexi також продемонструє на drupa технологію цифрового друку та конвертації. Відвідувачі стенду можуть побачити слітер S2 DT, оснащений подвійними лазерними голівками та системою контролю, що забезпечує точний контроль і вимірювання мікроперфорацій.

Інвестиції Comexi у лазерну цифрову технологію пропонують численні додаткові додатки для гнучкого паковання: мікро- та макроперфорація, легка заміна рулонів, літерно-цифрові коди для рекламних акцій тощо.

Також Comexi представить нову лінійку S1DT evolution, яка є кроком вперед у порівнянні з S1 DT. Наразі нова модель розроблена у версії evo8, яка відрізняється високою продуктивністю (подвійна револьверна голівка) з діаметром перемотування до 650 мм, що робить її ідеальною для ринку перемотувально-різальних машин, де попит змінився з 610 мм до 650 мм. S1DT evolution має всі засоби автоматизації та вбудовані рішення свого попередника, такі як вбудований лазер і автоматична система транспортування рулонів від різальної машини до кінцевої палети, що забезпечує відстеження та повний контроль виробництва.

У 2024 р. Comexi відзначає 70-річчя, що збігається з приходом третього покоління родини Ксіфра до керівництва Comexi.

Компанія проведе різні заходи під час drupa:

  • дві щоденні демонстрації всіх технологічних рішень;
  • дві ексклюзивні вечері, організовані спільно з Reifenhauser, 29 травня та 3 червня на човні вздовж річки Рейн та на старій миловарні;
  • участь в якості золотого спонсора в FTA Awards, що проводиться під час виставки, підтримуючи компанії в секторі;
  • третє видання Sustainable Packaging Showroom, де можна на власні очі ознайомитися з усіма інноваціями сталого розвитку, які пропонують Comexi та партнери в галузі;
  • прагнення передати знання молодим поколінням через конкурс молодих талантів Sinapse;
  • демонстрації та презентації в технологічному центрі в Жироні (Іспанія), за кілька тижнів до та після виставки.