Пристрої серії P5 Pack оснащені всіма функціями, що дають змогу ефективно обробляти гофрокартон. Система направляючих матеріалу та притискних роликів призначена для забезпечення плавної обробки. Автоматичні тримачі кромки запобігають зіткненням друкувальних голівок з носіями. Регулювання ширини та висоти виконується автоматично шляхом простого вибору носія за допомогою ПЗ.

Durst P5 350 HS Pack має потужну вакуумну систему, яка збільшує потужність всмоктування друкованої стрічки до 40% порівняно з іншими принтерами Durst. Це означає, що навіть важкий та вигнутий гофрований картон можна розпрямити та обережно роздрукувати.

Принтери серії P5 Pack оснащені функцією Multitrack 6 із сенсорним керуванням. Це дає змогу друкувати до шести листів гофрокартону паралельно з використанням ручної подачі, керуючи шістьма незалежними чергами друку.

В рамках серії Durst також представляє новий набір чорнил Luvera LED. Чорнила характеризуються слабким запахом і високою стійкістю до стирання та широким кольоровим охопленням, а також відповідають вимогам Ikea та IOT-Mat.

Випуск серії P5 Pack запланований на 3 кв. 2024 року.