На стенді 50 у пав. 15 відвідувачі дізнаються, як Miraclon, завдяки наданню критичних технологій і знань, демонструє ключові фактори переходу до сучасної флексографії; сприяння послідовному, високопродуктивному, ефективному та стійкому друку. На стенді будуть 12 практичних прикладів комерційного успіху, дев’ять нових інноваційних продуктів, які базуються на потужності основної технології Flexcel NX, і нададуть доступ до технічних і комерційних експертів Miraclon, які зможуть продемонструвати відмінності Miraclon, щоб допомогти клієнтам досягти успіху в бізнесі.

Кріс Пейн, головний виконавчий директор, зазначив: «Флексографія є привабливим і зростаючим сегментом індустрії друку паковнаня, який розвивається від своїх традиційних можливостей, практик і процесів до нової ери сучасної флексографії, яка є стандартизованим, стійким виробничим процесом. Оскільки друкарні відчувають все більший тиск, щоб вони були більш ефективними та стійкими у своєму виробництві, ми запрошуємо їх відвідати стенд Miraclon, щоб побачити, дізнатися та відчути, як Miraclon разом із нашою мережею партнерів, включаючи постачальників додрукарської підготовки, технологій та дистрибуторів можуть допомогти їм розробити практичний план успіху. Ми гарантуємо, що це буде варте їхнього часу».

На стенді Miraclon відвідувачі побачать, дізнаються та відчують:

  • приклади проєктів 12 друкарень, які задовольнили складні потреби клієнтів бренду та досягли вражаючих фінансових цілей і цілей сталого розвитку після успішного впровадження технології Flexcel NX за допомогою технічного досвіду Miraclon та його партнерів з підготовки до друку.
  • експертні послуги, засновані на знаннях: включаючи консультації, інструменти економії та калькулятори, а також технічну підтримку та підтримку програм, щоб дати можливість друкарням максимізувати свої прибутки в прес-центрі;
  • демонстрацію дев’яти інновацій, які базуються на базовій технології Flexcel NX і посилюють її, щоб поставити принтери на чіткий шлях до сучасної флексографії;
  • процесор Flexcel NX Ultra 42. Miraclon є лідером у високопродуктивній технології водо вимивних пластин. Спираючись на успіх процесора Flexcel NX Ultra 35 для вузько рулонного друку, новий процесор Flexcel NX Ultra 42 пропонує ключову точку підтвердження для досягнення цього в середовищі виробництва пластин у великих обсягах і не потребує обслуговування. Водовимивні пластини компанії пропонують ті самі переваги, що й пластини, оброблені розчинником, у переході на сучасну флексографію; комплекти світлодіодних ламп Shine, розроблені компанією Miraclon, являють собою простий і економічно ефективний шлях до УФ-світлодіодного освітлення пластини, який робить пластину ще більш стабільною. Підвищена консистенція пластини забезпечує ще більшу ефективність друку.

Кріс Пейн підсумовує: «Будь-який відвідувач нашого стенду під час drupa гарантовано побачить, як технологія Flexcel NX разом зі знаннями та досвідом нашої команди може оптимізувати процес виробництва флексодруку та допомогти максимізувати віддачу від інвестицій у машину. Ми з нетерпінням чекаємо, щоб показати клієнтам, чому партнерство з Miraclon має стати першим кроком на шляху до успіху сучасної флексографії».