Директор з продажу етикеток і упаковки Durst Томас Мачіна повідомив, що KJet буде наступним продуктом, який буде випущено в рамках партнерства з OMET. «В результаті поєднання цифрового та флексографічного друку ми пропонуємо інноваційне гібридне рішення, яке максимізує продуктивність і гнучкість, дозволяючи друкарням обирати між флексо- або цифровим друком, оптимізуючи ефективність і знижуючи витрати, одночасно задовольняючи мінливі потреби ринку, такі як персоналізація та оперативне виготовлення накладів в за один прохід, — сказав Мачіна. — Ми лідируємо на ринку струменевого друку етикеток впродовж багатьох років і надаємо рішення для всіх конвертерів етикеток у всьому світі, починаючи з рішень початкового рівня до промислових потреб зі швидкістю 100 м/хв. та шириною 510 мм. Ми спостерігаємо чітку ринкову тенденцію до наскрізного виробництва, і саме тому зміцнили наше партнерство з OMET.

На drupa ми запускаємо нову машину KJet, яка є ідеальним поєднанням флексографічної машини з подвійним сервоциліндром з надійністю, ефективністю та продуктивністю механізму цифрового друку Durst RSCi. Це забезпечує новий досвід для операторів з точки зору простоти, мінімального часу налаштування та низьких відходів».

«Це справді виходить за межі стандартної етикеткової машини, — сказав генеральний директор Durst Крістоф Гампер. — KJet налаштована відповідно до потреб переробника, і це ідеальна синергія. Ми вважаємо альянс з OMET найкращим з обох світів. Не потрібно все вигадувати самим. Ми цифрові експерти – ось звідки ми прийшли і куди ми йдемо».