Вперше представлені під час національної зустрічі дилерів Sharp у 2023 р. та знову на Printing United 2023, виробничі моделі BP-1200C 4-Color і BP-1200S 6-Color Digital Press відкривають нові можливості для друкарень, CRD, дизайнерів та дилерів Sharp. Пристрої керуються потужним сервером друку Fiery®, а також мають змогу відтворювати ефекти металізації та та друкувати з розширеною колірною гамою за допомогою комбінованого набору програмних інструментів Color-Logic і Touch7.

Моделі також оснащені вбудованим датчиком (ILS) для точної реєстрації приводки вздовж аркуша, стабілізації та калібрування зображення на номінальній швидкості та на різноманітних підкладках.

«Поєднуючи серію цифрових машин BP Color Digital Press із Fiery DFE, Sharp гарантує, що компанії отримають перевірену цифрову попередню підготовку (DFE), підкріплену 30-річними інноваціями, щоб підвищити ефективність інвестицій та забезпечувати постійну, точну якість кольору»,заявив Джон Гензе, віце-президент із продажу та маркетингу компанії Fiery.

Обидві машини мають швидкість до 120 стор./хв., стабілізацію кольору в реальному часі та точну обробку паперу за допомогою вбудованого датчика ILS. Крім того, вони оснащені опціями поточної обробки, які заощаджують час виробників, наприклад, фальцювання та обрізання по 2 краях для стабільних професійних результатів.

Для безлічі комбінацій кольорів і нескінченних можливостей дизайну користувачі можуть звернути увагу на модель BP-1200S, яка друкує до шести кольорів за один прохід, включаючи CMYK, золото, срібло, рожевий, білий і прозорий тонер.

«У світі друку, де якість і яскраві кольори мають першорядне значення, машини серії Sharp BP-1200 у співпраці з Color-Logic і Touch7 справді сяють, — сказав Марк Гівз, директор з продажу та маркетингу Color-Logic. — Поєднання передових технологій і креативних рішень дозволяє підняти друк на абсолютно новий рівень досконалості».

На додаток до запуску продуктивних цифрових друкарських машин, Sharp поділився новинами про запуск нової програми Sharp Production Print Program (SP3), з надання додаткових послуг із розвитком бізнесу друкарень.

«Ми постійно розширюємо межі інновацій і виходимо на ринок цифрового друку, і наші нові ЦДМ є чудовим прикладом цього, — сказав Діно Пальярелло, віце-президент з управління продуктами та виробництва друку, Sharp Imaging and Information Company of America. — Поєднання нашої технології з Fiery і Color-Logic справді встановила стандарт у друці, допомагаючи клієнтам виділятися серед конкурентів і отримати більший прибуток, сказавши «так» більше унікальних навантажень».

BP-1200C і BP-1200S наразі доступні для замовлення на деяких ринках. У рамках цієї серії Sharp також планує випустити дві монохромні цифрові машини наприкінці весни 2024 року.

Sharp Imaging and Information Company of America (SIICA) є підрозділом Sharp Electronics Corporation, американської дочірньої компанії японської Sharp Corporation, глобальної технологічної компанії, яка була названа журналом Fortune у списку найбільш шанованих компаній у світі. Sharp допомагає компаніям ефективно управляти робочим процесом, створювати захоплююче та захоплююче середовище та підвищувати продуктивність.