Kyocera представить і продемонструє комерційні рішення для струменевого друку, включно з абсолютно новим TASKalfa Pro 55000c. Крім того, компанія покаже TASKalfa Pro 15000c — рішення, яке допоможе задовольнити різноманітні потреби друку, а також будуть доступні зразки тканин, надруковані на струминному текстильному принтері Forearth. Крім того, на стенді також буде представлено струменевий друкарський модуль Kyocera Nixka Inkjet Systems S.A.S. французького виробника.

Ґрунтуючись на концепції «Малий слід, великий потенціал», Kyocera розкриє комплексні можливості струменевих технологій, які допоможуть клієнтам реалізувати нові можливості на ринках комерційного та промислового друку.

Kyocera Document Solutions Europe Management готується представити новий TASKalfa Pro 55000c вперше у Європі (на ринках США та Японії машину було представлено раніше). Це рішення дає змогу друкувати на офсетному крейдованому папері та призначене для різних сфер застосування (фотокниги, каталоги, книги та журнали, які потребують високої якості зображення). На додаток до широкого спектру можливостей обробки носіїв, ЦДМ має чудову продуктивність, довговічність і низькі експлуатаційні витрати.

Нещодавно відкритий віртуальний виставковий зал дає змогу клієнтам вільно переглядати технологію та конфігурацію пристрою TASKalfa Pro 55000c з браузера ПК або смартфона. У рамках концепції «Малий слід, великий потенціал» «Малий слід» представляє підхід Kyocera до розробки продукту: компактний дизайн, екологічно чиста розробка та економічна ефективність. «Великий потенціал» означає підхід до клієнтів: розширення потенціалу клієнтів і продовження пошуку нових можливостей. Kyocera прагне створювати універсальні рішення за допомогою екологічних та економічних продуктів, які розширюють потенціал клієнтів.