Revoria Press GC12500 може друкувати на аркуші 6 сторінок ф. A4, забезпечуючи продуктивність 2500 аркушів B2XL за годину. Роздільна здатність друку становить 2400×2400 dpi (RIP: 1200×1200 dpi × 10 bit). Конфігурація кольорів — CMYK, є два слоти для додавання додаткових кольорів.

Компанія заявляє: «Основна причина, через яку ми розробили цифрову машину B2 з використанням технології сухого тонера, полягає в тому, щоб забезпечити можливість друку B2 без спеціальних навичок. До цього часу було складно друкувати на папері ф. B2 з використанням технології сухого тонера, але Revoria Press GC12500 оснащена новою унікальною технологією, яка робить це можливим. Нещодавно розроблений термофіксатор знижує навантаження на папір у процесі друку та підвищує якість зображення».

Система реєстрації вимірює усадку паперу на кожному аркуші та забезпечує приведення лиця до зороту в режимі реального часу. Завдяки новій технології щільність паперу може змінюватися від 64 г/м² до 450 г/м² з підтримкою автоматичного двобічного друку. Також компанія представить на виставці низку інших рішень, у т.ч. перший у світі функціональний тонер з адгезивними властивостями – для склеювання під тиском.