Торцеві ущільнення AGSflexo та ракельні леза для збільшення часу безвідмовної роботи машини. Підібрані для відповідного застосування друку ці витратні матеріали забезпечують оптимальне ущільнення та ефективність дозування фарба та нанесених покриттів.

Системи камерних ракельних лез AkeBoose, обробки чорнил, а також вбудовані блоки друку та маркування для повторюваних високоякісних результатів друку, простоти використання та низьких експлуатаційних витрат. Друкарські агрегати EKS для флексографічного друку рулонних і листових матеріалів у складних промислових зонах, які відповідають найвищим стандартам. Ці системи створені для різних застосувань друку, таких як гнучке паковання, офсетний та гофродрук, щоб гарантувати відвідувачам практичний досвід роботи з продуктом.

Відвідувачі з офсетної індустрії можуть відкрити для себе камер-ракельну технологію plug and play для нанесення покриттів у поєднанні з блоком подачі покриття LQ1, що дає змогу ефективно обробляти спеціальні покриття з малим об’ємом у циклі та, отже, з дуже невеликим залишковим лаком у системі після застосування.

Відвідувачі з сектору гнучкого паковання можуть ознайомитись із цілісною камерною системою Nova TK, якою можна керувати абсолютно без інструментів, що є унікальним на ринку. Камера Nova XLS з нержавіючої сталі є жорсткою та стійкою до поверхні альтернативою камерам з вуглецевого волокна.

Для друкарів, які шукають рішення для гладкого друку за допомогою швидковисихаючих чорнил на водній основі, AkeBoose пропонує спеціальну камерну систему з блоком зволоження ESS.

Для промисловості гофрокартону Agergaard Group продемонструє довговічні та надійні системи обробки та нанесення чорнила для друку шириною до 6 м. Версія камерної системи Nova XLS зі 100% нержавіючої сталі назавжди не піддається корозії та витримує підстрибування.