«Щодня по всій Америці чоловіки та жінки з CBP використовують найсучасніші технології, щоб протистояти загрозам для батьківщини, водночас здобуваючи та розгортаючи нові можливості, такі як ця внесок Canon, щоб протистояти новим загрозам, — сказала виконувач обов’язків помічника комісара Даян Дж. Сабатіно. — Це партнерство суттєво покращить наші операції з контролю за торгівлею контрафактними та піратськими товарами, що загрожує інноваційній економіці Америки, конкурентоспроможності нашого бізнесу, засобам існування працівників, а в деяких випадках і національній безпеці, здоров’ю та безпеці споживачів».

Торгівля контрафактними та піратськими товарами загрожує інноваційній економіці Америки, конкурентоспроможності бізнесу, а в деяких випадках і національній безпеці, здоров’ю та безпеці споживачів. Щоб запобігти імпорту незаконних товарів і захистити споживачів і підприємства США, CBP розробило проактивний, агресивний і динамічний підхід до захисту прав інтелектуальної власності (ПІВ).

Зусилля CBP із забезпечення дотримання правил посилюються співпрацею зацікавлених сторін та інноваційними підходами, такими як партнерство CBP і Canon. Canon має намір співпрацювати з CBP у довгостроковій перспективі, поповнюючи постачання та, якщо треба, оновлюючи подаровані пристрої для тестування, оскільки потреби CBP у виявленні змінюватимуться.

«Canon прагне захищати своїх клієнтів у Сполучених Штатах, а також у всьому світі, від ризиків для здоров’я та безпеки, які можуть становити підробки для їхньої особи та майна. CBP щодня знаходиться на передовій нашої стратегії боротьби з підробками в США, – сказав Сеймур Лібман, виконавчий віце-президент Canon U.S.A., Inc., головний адміністративний директор і генеральний радник. — Це пожертвування доповнює нашу довгострокову мету забезпечити CBP потрібними інструментами, навчанням і підтримкою для боротьби з незаконною торгівлею. Ця найновіша пожертва Canon сприятиме ідентифікації та видаленню підроблених товарів із торгівельного потоку США. Canon вважає, що ми можемо надіслати потужний стримуючий сигнал тим особам і компаніям, які намагаються незаконно отримати прибуток від видатної репутації Canon, порушуючи її права інтелектуальної власності та приховано піддаючи ризику громадян США». Програма прийому пожертвувань дає змогу CBP приймати інструменти та технології для захисту прав інтелектуальної власності, які були зареєстровані в Управлінні патентів і торговельних марок США або Управлінні авторських прав США та згодом зареєстровані в CBP. Правовласники можуть дізнатися більше про програму електронного запису CBP і записати свої зареєстровані торговельні марки та авторські права на https://iprr.cbp.gov. Державно-приватне партнерство є ключовим компонентом стратегії CBP з оптимізації ресурсів і дає змогу CBP надавати нові або розширені послуги та інфраструктуру у внутрішніх портах в’їзду.