«На drupa ми сподіваємося допомогти друкарням охоплювати нові програми та розблоковувати свої надздібності, щоб отримати максимальну продуктивність від своїх інвестицій у друк та зображення наразі і в майбутньому», — сказав Тобі Вайс, генеральний директор Fiery.

Fiery InkWise на базі ШІ усуває складність ручного управління подачею чорнил й прогнозує, коли та скільки чорнил слід замовляти, дозволяючи клієнтам підтримувати знижений рівень запасів. Нова функція продажу заявок на основі ШІ аналізує завдання та автоматично готує заявки, що охоплюють вибір медіа, додрукарські процеси, обробку тощо.

«Ми постійно досліджуємо, як технологія ШІ може зробити робочі процеси Fiery такими ж простими, як взаємодія з віртуальним помічником. На drupa ми раді продемонструвати здатність ШІ визначати параметри друку на основі вмісту файлу та пропонувати завдання до створення карти завдання. Використання ШІ в процесі виготовлення замовлень допомагає підвищити продуктивність, дозволяючи операторам будь-якого рівня кваліфікації швидко обробляти різноманітні завдання друку», – додав Вайс.

Fiery також анонсує чергову версію ПЗ робочого процесу додрукарської підготовки Fiery JobFlow™, яке інтелектуально автоматизує етапи підготовки завдання, щоб забезпечити готовність файлів до друку з мінімальним ручним втручанням. У цьому ПЗ ШІ використовується для покращення роздільної здатності зображення, спрощення звітів перед друком і забезпечення легкого друку за допомогою сканування штрих-коду або використання голосових команд за допомогою телефону.

Також Fiery продемонструє наскрізний робочий процес виготовлення паковання та етикеток, від додрукарської підготовки за допомогою ПЗ Esko до Fiery Impress™ DFE, який потім безперешкодно надсилає завдання безпосередньо до електроніки друкувальної голівки Global Inkjet Systems (GIS).

Fiery Impress — це готовий DFE, призначений для прискорення виходу OEM на ринок, скорочення індивідуальної розробки та швидкого залучення кінцевих клієнтів до виробництва. Він покращує промислове виробництво, поєднуючи швидкість потокової передачі, якість зображення, точність фірмових кольорів і автоматизацію, яка потрібна клієнтам, із гнучкістю, яку виробники пресів потребують для інтеграції з будь-яким робочим процесом або пресом.

«Fiery DFE вже інтегрований з провідними машинами на ринку, такими як Landa та EFI™ Nozomi, з понад 100 високошвидкісними промисловими установками. Тепер із Fiery Impress виробники промислових машин можуть швидко розгорнути індивідуальну передплату на DFE, яка відповідає точним вимогам клієнтів, практично не потребуючи спеціальної розробки з їхнього боку. Гнучкість Fiery Impress робить його ідеальним DFE для будь-якого робочого процесу промислового виробництва», – продовжує Вайс. Також компанія продемонструє ПЗ Fiery Digital Factory, SignLab, EngraveLab і Pro Vehicle Outlines, що допомагає підготувати ілюстрації та управляти виробництвом DTG, DTF, гравіювання, широкоформатного друку та цифрової висічки, а також застосувань для обклеювання транспортних засобів.

Пряма демонстрація роботи Fiery Digital Factory RIP з партнерами-принтерами DTF продемонструє, як користувачі можуть досягти приголомшливого відтворення кольорів, точності та яскравості на найрізноманітніших підкладках.

Новітні пристрої Fiery DFE та робочі процеси підтримують роботу широкої лінійки найсучасніших цифрових друкарських машин для комерційного, оперативного, широкоформатного друку. Розроблені, щоб перебувати в центрі робочого процесу друку, Fiery DFE, включаючи останню платформу Fiery® FS600 Pro і Fiery XF 8, пропонують розширені засоби автоматизації, кольору та обробки завдань для підвищення продуктивності та продуктивності цифрового друку.

У поєднанні з Fiery Command WorkStation® постачальники послуг друку можуть об’єднати свою друкарню за допомогою єдиного централізованого рішення для керування завданнями, яке виходить за межі марок і моделей принтерів. На drupa відвідувачі побачать, як Fiery DFE надпотужно керує кольором за допомогою таких рішень, як Fiery ColorGuard™, хмарного інструменту перевірки кольорів, який тепер включає функцію Spot Color Verification, яка піклується про фірмові кольори таким же контрольованим способом, як і тріадні кольори. Або дізнайтеся, як Fiery Color Profiler Suite пропонує вдосконалення для друку з розширеною палітрою та перевірки результатів.

Рішення Fiery можна також подивитися на стендах партнерів, зокрема AiiFar, Audley, Brother, Canon, EFI, Enjoy Print, Fujifilm, Keditec, KingJet, Komori, Konica Minolta, Kyocera, Landa, Mimaki, Ricoh і RISO.