Обсяги DTF-друку у світі зростуть більш ніж на 40% до 2027 року

2024-05-06
Друк на тканині

Глобальним ринком друку по текстилю остаточно оволодіває DTF: у своєму звіті Keypoint Intelligence пророкує технології Direct-to-Film зміцнення позицій у сегменті декорування одягу, незрівнянне ні з чим з того, що галузь переживала раніше.

Подробнее...


Durst Group робить 1000-у інсталяцію ПЗ для робочого процесу

2024-05-05
Автоматизація

Durst Group зробила тисячну інсталяцію ПЗ Durst Workflow (клієнтську базу з 2022 р. подвоєно). Durst Workflow — це висококласне ПЗ для повністю автоматизованого управління додрукарськими та виробничими завданнями. ПЗ сумісне з широким спектром друкарського обладнання в різних сегментах. Незалежно від того, чи використовується обладнання Durst, клієнти можуть використовувати всі можливості ПЗ для задоволення своїх різноманітних потреб.

Подробнее...


За кожну секунду участі у drupa Xeikon заплатить €5

2024-05-05
Цифровий друк

Xeikon планує представити на drupa низку продуктивних ЦДМ, вкл. нову струменеву модель PX3300HD для УФ-друку етикеток з високою роздільною здатністю з вбудованою системою декорування, розробленою спільно з німецькою Kurz.

Подробнее...


SOMA на drupa покаже 10-колірну флагманську флексографську машину Optima2

2024-05-03
Виробництво етикетки та паковання

SOMA (www.soma-eng.com) на drupa 2024 представить Optima2, десятиколірну флагманську флексодрукарську машину, яка поєднує перевірену продуктивність із новітніми передовими технологіями. Учасники матимуть можливість побачити Optima2 у дії, заплановано дві демонстрації в прямому ефірі щодня.

Подробнее...


OneVision і Horizon демонструють наскрізний робочий процес обробки на drupa

2024-05-03
Автоматизація

Щоб економічно виготовити індивідуальні короткі наклади книг, листівок, брошур та інших друкованих продуктів на вимогу, системи обробки та ПЗ мають безперебійно працювати разом. Відвідувачі drupa можуть побачити, як це працює на практиці, у робочій зоні на стенді Horizon у залі 6, стенд F21.

Подробнее...


Polyart демонструє інноваційні рішення на виставці drupa 2024

2024-05-03
Новини поліграфії

Polyart візьме участь у drupa 2024. Компанія представить свої найновіші лінійки продуктів, розроблені для задоволення поточних потреб клієнтів, зокрема щодо сталого розвитку та розширення цифрового друку.

Подробнее...


Світова прем’єра Hunkeler Starbook Sheetfolder на drupa 2024

2024-05-03
Postpress

На drupa Hunkeler представляє вперше в світі нове пове повністю автоматизоване рішення Starbook Sheetfolder, за допомогою якого з аркуша отримують склеєні книжкові блоки для подальшого з’єднання з палітурками. Рішення призначене для друку в цифрових високопродуктивних системах аркушевого друку та є новою розробкою в родині Hunkeler Starbook для «цифрової обробки аркушів».

Подробнее...


Taktiful Software Solutions прямує до drupa!

2024-05-02
Постдрукарська обробка

Taktiful Software Solutions, постачальник ПЗ для друку на drupa 2024 демонструватиме свої рішення на стенді Harris & Bruno International, розташованому в пав. 16, стенд D03. Цей рік є важливою віхою для Taktiful Software, оскільки Harris & Bruno International стає першим в історії авторизованим дистрибутором продуктів Taktiful. Разом з презентацією Harris & Bruno своєї нової цифрової машини для прикрашання ZRX, програмні рішення Taktiful сприятимуть впровадженню цифрових прикрас.

Подробнее...


Fiery на drupa 2024: цифровий друк всюди з інноваційними DFE та рішеннями для робочого процесу

2024-05-02
Автоматизація

Fiery, LLC, найбільший незалежний постачальник цифрових інтерфейсів (DFE), продемонструє на drupa 2024 інновації в DFE та ПЗ для робочих процесів, що керує майбутнім цифрового друку. З рішеннями для паковання, промислової графіки, вивісок і друку безпосередньо на плівку (DTF), прямого друку на одязі (DTG) технологія Fiery® спрощує виготовлення всіх типів завдань цифрового друку, забезпечуючи винятковий колір, точність, ефективність і прибутковість. Відвідувачі дізнаються, як Fiery створює надпотужні можливості для індустрії друку за допомогою новітніх технологій ШІ, хмарних технологій та автоматизації.

Подробнее...


Київ: навколо реклами

2024-04-30
Новини в Україні

У березні у Києві демонтували 2346 незаконних вивісок та рекламних засобів. Демонтажі відбувалися на різних локаціях по всьому місту: на вул. Академіка Кіпріанова, Михайла Драгоманова, Професора Підвисоцького, Лісківській та на бульварі Вацлава Гавела, просторах біля парків «Наталка» та ім. Генерала Потапова.

Подробнее...