УНІВЕРСАЛЬНИЙ Й ПРОСТИЙ У ВИКОРИСТАННІ ПРИСТРІЙ

OKI Europe випустила універсальний і простий у використанні повноколірний мультифункціональний принтер (МФП) фор­мату А3 – MC883. Цей пристрій поєднує можливості незрівнянного відтворення кольорів під час виконання друку й копіювання, налаштовуваний колірний сен­сорний екран та інтелектуальне програмне забезпечення. Ці якості дають змогу зруч­но й ефективно оцифровувати документи, поєднувати їх і керувати документообігом.

Завдяки новітній світлодіодній технології OKI MC883 здатен друкувати надзвичайно чіткі тексти та зображення з використанням технології High Definition Colour з роздільною здатністю 1200x1200 dpi на широкому спектрі матеріалів різних розмірів і щільності, від А6 до 1,3-метро­вих банерів і до 256 г/м2. Цей МФП – найновіше доповнення серії повноколірних інтелектуальних пристроїв MC800 формату А3 й А4 від OKI.

Завдяки технології цифрового світлодіодного друку від OKI друкарські й сканувальні головки пристрою MC883 за­безпечують незмінно високу якість під час друку, сканування й копіювання вели­ких обсягів документів, що задовольнить вимоги навіть найвимогливіших компаній. МФП обладнано степлером, що дає змогу скріплювати до 20 аркушів, а також двома вихідними лотками. Максимальна місткість пристрою перевищує 2000 аркушів, а швидкість друку становить 35 аркушів/хв.

БЕЗЛІЧ КОРИСНИХ ФУНКЦІЙ

У цьому новому інтелектуальному пристрої представлено всі функції, потрібні для сканування та керування докумен­тами. Швидкість сканування доходить до 50 зображень/хв., а зворотній авто­матичний механізм подачі (RADF) на 100 аркушів робить копіювання, сканування та  отримування факсів із двосторонніми доку­ментами дуже зручним.

Цей МФП просто встановлювати й на­лаштовувати, ним легко керувати, а для об­слуговування вам не доведеться звертати­ся по допомогу до технічного спеціаліста. Пристрій MC883 створено з турбо­тою про користувача, тому він є дійсно ергономічним.

У разі виникнення запитань у пригоді стане інформативний довідник. Крім того, користувач може швидко й самотуж­ки заміняти витратні матеріали, зокрема ремені й ф’юзери. 7-дюймовий колірний сенсорний екран є повністю налаштовува­ним, тож створення, запис і збереження ко­ристувацьких макросів на головному екрані за допомогою функції Job Macros не викли­че у вас жодних труднощів. Спростіть і при­скорьте виконання стандартних операцій.

Основні переваги повноколірно­го мультифункціонального прин­тера MC883 формату A3:

  • повністю налаштовуваний 7-дюй­мовий колірний сенсорний екран;
  • зручне сканування, копіюван­ня завдяки автоматичному ме­ханізму подачі (RADF) на 100 ар­кушів;
  • гнучка інтелектуальна техноло­гія Smart Extendable Platform (xSP) для оптимізації інтенсивного до­кументообігу й підвищення про­дуктивності;
  • SENDYS Explorer – ексклюзив­не програмне забезпечення від OKI, що підвищує ефективність, забезпечуючи універсальність і безпеку оцифровування, від­правлення й упорядкування до­кументів;
  • здатність друкувати надзвичай­но чіткі тексти та зображення з використанням технології High Definition Colour з роздільною здатністю 1200x1200 dpi;
  • широкий спектр матеріалів різ­них розмірів і щільності, від А6 до 1,3-метрових банерів і до 256 г/м2.

 

ОПТИМІЗАЦІЯ ІНТЕНСИВНОГО ДОКУМЕНТОБІГУ

Гнучка інтелектуальна технологія Smart Extendable Platform (xSP) призначена для оптимізації інтенсивного документообігу й підвищення продуктивності, дає змогу лег­ко інтегрувати пристрій MC883 з рішеннями від сторонніх виробників, наприклад, PaperCut MF чи Drivve Image, а також з ек­склюзивною універсальною програмою SENDYS Explorer від OKI. За допомогою платформи sXP можна розробляти про­грами для пристроїв OKI, що якнайкраще задовільнять унікальні потреби нішових підприємств. Вона стане в пригоді як ма­лому бізнесу, так і великим підприємствам різних галузей (будівництво чи медицина).

ЕКСКЛЮЗИВНЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІД OKI

SENDYS Explorer – це ексклюзив­не програмне забезпечення від OKI, що підвищує ефективність, забезпечуючи універсальність і безпеку оцифровування, відправлення й упорядкування документів. Інтелектуальні МФП від OKI оснащено вбудованим програмним забезпеченням SENDYS Explorer, доступ до якого можна отримати за допомогою браузера. Воно дає змогу сканувати документи й безпеч­но керувати документообігом організації. Додаткові функції включають оптичне розпізнавання символів (OCR), передаван­ня документів на сервер електронної пош­ти-факсу, а також перенаправлення, пе­ретворення й вивантаження документів. Крім того, SENDYS Explorer дає користу­вачам змогу отримувати приватний до­ступ до файлів, шукати текстові рядки се­ред вмісту документів і відстежувати статус усіх відсканованих документів у сховищі документів.

«Пристрій MC883 від OKI – це чудо­ве доповнення до нашого асортименту інтелектуальних МФП. Він поєднує в собі зручний дизайн, широкі можливості налаш­тування робочих процесів і високоякісний повноколірний друк із роздільною здатністю 1200x1200 dpi, – каже Полфай Ин, директор із продукції та пропозицій OKI Europe LTD. – Завдяки високоефектив­ному апаратному забезпеченню, гнучким програмам і платформі sXP із відкритою архітектурою цей пристрій є надзви­чайно універсальним інструментом, що допомагає організаціям усіх типів і розмірів оптимізувати робочі процеси, пов’язані з обігом великого обсягу документів, і підвищити продуктивність, не жертвуючи якістю друку».

Як зазначили представники CHGroup, новий МФУ вже доступний для замовлен­ня у авторизованих партнерів


Таблиця 1. Технічні характеристики MC883

 Параметр

Значення

Роздільна здатність друку

1200x1200 dpi

Швидкість друку

A4 – 35 стор./хв. (колір/моно);

A3 – 20 стор./хв. (колір/моно)

Час до початку друку

9,5 с (колір/моно)

Час до виходу першої копії

10 с

Конфігурація

MC883dn: дуплексний, мережевий

MC883dnct – дуплексний, мережевий, тумба, другий лоток

MC883dnv – дуплексний, мережевий, роликова підставка, другий, третій і четвертий лотки

Максимальна місткість

MC883dn – 400 аркушів

MC883dnct із другим лотком – 935 аркушів MC883dnv із другим, третім і четвертим лотками – 2005 аркушів

Представник компанії OKI в Україні - CHGroup

Фактична адреса:

+38(044)2270797

https://chgroup.com.ua/ua/services-ua/