ATTOLIS – експансія на ринок коротких накладів преміального паковання з Xerox Iridesse Production Press

2024-03-28
356 Цифровий друк 220

Компанія ATTOLIS (Дніпро) – один з найвідоміших на ринку України виробників індивідуального паковання з картону, гофрокартону та палітурного картону нещодавно придбала друкарську машину Xerox Iridesse Production Press у конфігурації з двома білими, золотим, срібним та прозорим тонерами. Навколо цієї ЦДМ друкарня побудувала цілий виробничий комплекс з виготовлення коротких накладів паковання та комерційної продукції, залучивши плотери iEcho PK 0705 Plus та Vulcan SC-350.

Подробнее...


Xerox® PrimeLink® C9070 – логічна інвестиція друкарні Happy Print

2024-02-19
agarkov Цифровий друк 453

Друкарня Happy Print з Софіївської Борщагівки стала одним із власників Xerox® PrimeLink® C9070, яку придбала в рамках акції «Друкуймо разом до Перемоги», яку наприкінці літа-початку осені 2023 р. проводила компанія Xerox Україна разом з партнерами.Кожен випадок придбання ЦДМ, звісно, індивідуальний, але, впевнені, історія Happy Print має певні риси, подібні до історій інших новоявлених власників цієї непересічної ЦДМ.

Подробнее...



Xerox® Versant® 4100 Press – свідомий вибір інноваційної друкарні

2022-09-16
agarkov Цифровий друк 841

Компанія Dpi, порівняно з іншими друкарнями, що працюють у царині оперативної поліграфії, має низку переваг. Це насамперед високий рівень автоматизації виробництва та мережева структура з офісами в Івано-Франківську та Львові.У 2020 р. Dpi увійшла до групи компаній «Паперовий змій». З одного боку, друкарня зберегла високий рівень автономності та можливості для розвитку, а з іншого – робота у складі потужної групи компаній, що включає структури зі спеціалізацією на різних напрямках поліграфії, – це додаткові можливості для Dpi – з масштабування виробництва, його автоматизації, участі у розвитку додаткових напрямків поліграфії.Увесь час роботи на ринку цифрового друку стратегічним партнером Dpi була компанія Xerox®.

Подробнее...




Успішне масштабування друкарського бізнесу як результат конструктивної співпраці друкарні «Артіль» та компанії «Мегатрейд»

2022-01-05
Olga26 Цифровий друк 953

У Customer Experience Centre в Телфорді (Велика Британія) власник одеської друкарні «Артіль» Костянтин Кузьмін та його дружина Віталія уважно вивчали особливості роботи флагманської листової ЦДМ Ricoh ProTM 9100, відтоді пройшло три роки, виробник вивів на ринок оновлену ЦДМ – Ricoh ProTM 9200, а підприємець з Одеси перш ніж втілити у життя свою мрію придбати цю ЦДМ став власником двох Ricoh ProTM C7100X /C7100SX з п’ятьма колірними станціями кожна.

Подробнее...


Idea Print розкриває потенціал додаткових кольорів з пакетом Xerox® Vivid Kit для Xerox® Versant® 180

2022-01-05
Olga26 Цифровий друк 1037

Ми не вперше пишемо про одеську друкарню Idea Print. У попередній публікації (Print+ No8, 2020 р.), з нагоди інсталяції Xerox® Versant® 180, власниця друкарні Олена Безкоровайна зазначала, що ближче до літа 2021 р. компанія вірогідно запропонує клієнтам можливість друку додатковими кольорами, адже вони нерідко цікавилися можливостями друку металіками та білим при виготовленні коротких накладів.

Подробнее...


Xerox® Versant 4100 Press — вчасне придбання друкарні PrintHouse!

2021-11-27
agarkov Цифровий друк 943

Харківська друкарня PrintHouse утворилася на базі мережі копі-шопів, що надавали послуги з копіювання та роздруковування креслень для студентів. З часом компанія розширювала парк устаткування, враховуючи ринкові потреби своїх клієнтів, і у 2014 р. фактично перетворилася на друкарню, що виготовляє значний спектр друкованої продукції, переважно за напрямами цифрового та широкоформатного друку.

Подробнее...


Швидке масштабування друкарського бізнесу CMYK Center

2021-11-01
agarkov Цифровий друк 878

У компанії інстальовано ЦДМ Xerox® Versant 4100 Press, що надало компанії низку конкурентних переваг

Подробнее...