iEcho PK 0705 Plus крокує Україною!

2024-03-30
Тетьянич Анна Postpress 209

І знову пропонуємо вашій увазі історії успіху українських друкарень, що посилили свій парк устаткування різальними плотерами iEcho PK 0705 Plus.

Подробнее...


Інвестиції у прифронтовому місті

2024-03-28
356 Postpress 163

ЗАПОРІЗЬКИЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ ІГОР БРАЦИЛО: «Є БАЖАННЯ ТА СИЛИ, ПОРОХ В ПОРОХІВНИЦІ»

Подробнее...


iEcho PK 0604/0705 Plus – типовий аксесуар цифрової друкарні: можливості вражають, альтернатива майже відсутня

2023-12-19
agarkov Postpress 291

Плотери iEcho PK 0604/0705 Plus для українських друкарень вже справа звичайна. Досвід експлуатації цих універсалів свідчить про те, що свої функції вони впевнено виконують, очікуванням здебільшого відповідають. Є звісно певні проблеми, які доводиться вирішувати, проте і розумної альтернативи з подібними функціями та за прийнятною вартістю на ринку просто не представлено. 

Подробнее...


Перший в Україні iECHO PK 1209 Plus у компанії FLOCASE

2023-06-12
agarkov Postpress 517

Засновник та власник FLOCASE Владислав Стрєльцов проти того, щоб його компанію хтось асоціював з друкарнею. Підприємець наполягає, що FLOCASE – виробнича компанія повного циклу, що розробляє паковання та інші вироби та торгує ними.

Подробнее...


У жовтні в демо-залі компанії «Мегатрейд» інстальовано гільотину Grafcut G52

2022-12-05
agarkov Postpress 838

Торік компанія «Мегатрейд» здобула статус офіційного дистрибутора в Україні відомого виробника додрукарського та післядрукарського устаткування компанії Grafmasz (Польща).

Подробнее...


Зупинятися не можна!

2022-08-14
agarkov Postpress 808

У воєнні часи системна робота з постачання устаткування для поліграфії (так само, як і реалізація друкарнями запланованих планів з технічного переоснащення) – речі надзвичайно складні. Але й зупинятися не можна – ані постачальникам, ані виробникам друкованої продукції.Щоб ринок поліграфії отримав надію на відновлення після війни, друкарням вже сьогодні варто винаходити можливості оновлювати виробниче устаткування. Це дасть змогу залучити додаткові обсяги замовлень та гідно конкурувати, коли обсяги збільшаться.Нам приємно, що на сторінки Print+ поступово повертається контент, пов’язаний з інсталяціями нового устаткування в українських друкарнях. Звичайно, рішення щодо придбання цього устаткування приймалося ще до підступного нападу росії. Але, враховуючи ситуацію, замовники мали змогу від своїх планів і відмовитися.Проте, довіра до «Мегатрейд», партнера в Україні компаній Grafmasz (Польща), Hangzhou IECHO Science & Technology Co., Ltd. (Китай), Tauler (Іспанія), мабуть, сприяли тому, що у Києві, Дніпрі, Ужгороді, Чернівцях були інстальовані нові гідравлічні гільйотини, ріжучий плотер, промисловий ламінатор.

Подробнее...


РОЗДУМИ в компанії Smyth

2020-05-12
agarkov Postpress 1590

Пандемія коронавірусу та відкладення drupa до наступного року змусили чимало компаній та поліграфічну галузь в цілому переглянути плани та бюджети.Пропонуємо вашій увазі інтерв’ю з генеральним директором компанії Smyth Сабріною Пронотто, яка спостерігає проблеми галузі на власні очі.Компанія Smyth – лідер в галузі післядрукарського обладнання для офсетного та цифрового друку книг.

Подробнее...


«Карбон-Сервіс»: успішний досвід експлуатації Duplo DC-646

2020-02-28
agarkov Postpress 2192

Торік у Сучасній друкарні «Карбон-Сервіс» інстальовано перший в Україні автоматичний пристрій Duplo DC-646 PRO для поздовжнього та поперекового різання друкованої продукції, а також бігування та перфорування друкованих аркушів. Цей пристрій поки що єдиний в Україні.

Подробнее...


Новый импульс для развития технологии ниткошвейного скрепления с оборудованием компании Smyth

2019-07-01
ir.brn Postpress 2305

Ниткошвейным скреплением называют соединение отпечатанных листов в блок или тетрадь, а также внутренних частей печатного листа при помощи специальных текстильных нитей. Именно такое соединение обеспечивает наиболее высокую прочность книжного блока. Процесс изготовления книг в твердом переплете с тех пор, как в 1868 г. американец ирландского происхождения Дэвид МакКоннел-Смит (David McConnell Smyth, 1833–1907) запатентовал способ скрепления книжного блока нитками (патент США 74,948), постоянно эволюционировал, но итальянская компания European Smyth Ltd (ставшая правопреемником Smyth Manufacturing Company) последние шестьдесят лет неизменно находится на волне прогресса, постоянно учитывает изменяющиеся требования типографий к длине тиражей, скорости выполнения работ, особенностям формирования книжных блоков. И цифровая революция в сегменте изготовления книг также ознаменовалась появлением новых решений European Smyth Ltd для ниткошвейного скрепления и изготовления твердого переплета книг.О ПРЕИМУЩЕСТВАХ НИТКОШВЕЙНОГО СКРЕПЛЕНИЯ

Подробнее...


Печатайте красиво! Возможно ли тиснение фольгой без клише?

2017-03-28
agarkov Postpress 6904

Для любого полиграфиста с опытом ответ на этот вопрос однозначен и ясен – «Нет, невозможно». Однако время не стоит на месте.Типография «Silk Way» рада познакомить вас с новой технологией «Silk Foil». Это технология печати, а точнее облагораживания печатной продукции металлизированной фольгой.Специалисты типографии «Silk Way» полностью отработали весь технологический цикл этой уникальной технологии. В нашем распоряжении отличный выбор материалов для достижения самых фантастических задумок графических дизайнеров, что позволяет гарантировать стабильно высокое качество выполнения работ.

Подробнее...