Постачальник, компанія Provin Technos зазначає, що всі машини оснащені найсучаснішою автоматикою. Крім того, дві з них будуть першими свого роду в Індії — RMGT 920PF-8 + LED-UV і RMGT 970ST-7 + CC + LED-UV.

RMGT 920PF-8 стане другим в Індії восьмифарбовим перфектором RMGT, облаштованим для обслуговування однією людиною. Машину оснащено повністю автоматичною системою одночасної зміни форм (дві хвилини для заміни форм для всіх восьми друкарських секцій). Крім того, друкарська машина оснащена системою LED-UV сушіння від GEW та вбудованою системою реєстрації та контролю кольору від RMGT.

RMGT 970ST-7 + CC + LED-UV стане першою 38-дюймовою друкарською машиною RMGT в Індії. Машину було придбано спеціалізованою компанією, що займається друком паковання. Машину оснащено двома типами сушарок від GEW (системою LED-UV та звичайною УФ-сушаркою) та іншими засобами автоматизації.

За словами Provin Technos, серія RMGT9 домінує на ринку офсетного обладнання у ф. А1 в Індії з більш ніж 75 новими інсталяціями за останні 8 років та понад 1300 установками машин по всьому світу.