Друкарня Kumamoto Nichinichi Shimbun планує за допомогою MHI-PPM модернізувати один із чотирьох існуючих комплексів обладнання для повноколірного друку, щоб збільшити продуктивність.

Shinano Mainichi Shimbun планує оновити одразу два комплекси друкарського обладнання на поліграфічній базі в Нагано і вперше використовуватиме рулонні машини DiamondSpirit від MHI-PPM. Очікується, що їх буде введено в експлуатацію до початку 2026 року.

Kumamoto Nichinichi Shimbun, що забезпечує вранці друк близько 250 000 екз. газет, цього року відзначила своє 80-річчя. У 1987 р. компанія відкрила перший в Японії музей газет.

Shinano Mainichi Shimbun, яка наступного року відзначить 150-річчя з моменту заснування у 1873 р., є однією з найстаріших газетних компаній Японії. Вона друкує 420 000 екз. газет ранкового випуску та близько 30 000 екз. вечірнього.

Сучасні рулонні машини DiamondSpirit здатні друкувати до 160 000 газет за годину. На додаток до зниження енергоспоживання та шуму за рахунок застосування приводної системи, яка керує кожною друкарською секцією окремо, відносно компактна для машин даного типу конструкція обладнання дає змогу економно використовувати виробничі площі.

Досвід MHI-PPM у виробництві рулонних офсетних машин на додаток до високої якості та стабільності друку підтверджується більш ніж 70 інсталяціями та якісним сервісом, що підтримує виробництво газет, у т.ч. за допомогою онлайн-контролю стану техніки.