За словами генерального директора та власника компанії Avestar Packaging Group Фам Хиу Хунга, з моменту заснування друкарня прагнула якості, продуктивності та інновацій. Для того, щоб підтримати швидке зростання бізнесу та досягти сталої прибутковості, компанія вступила у співпрацю з Manroland, замовивши нову друкарську машину ROLAND 906 XXL з форматом друку 1300×1870 мм.

«Наша компанія досягне сталої прибутковості тільки тоді, коли ми зможемо поєднувати ефективність і економічність з незмінно високою якістю продукції, що випускається. Наша нова друкарська машина ROLAND 906 XXL зможе не лише задовольнити потреби в преміальній якості та високій продуктивності, але й надати нам унікальні конкурентні переваги в галузі широкоформатного паковання», — каже Фам Хіу Хунг.

ROLAND 900 XXL – найбільший в сіті перфектом і може друкувати 64 стор. ф. A4 за один прохід, виробляючи до 10 000 аркушів на годину. Великий формат не має компромісів щодо якості друку. Міцна конструкція преса, приводні механізми вищої якості та інноваційна гідростабілізація ROLAND 900 XXL забезпечують чудову якість друку від одного завдання до іншого.

Крім того, завдяки поздовжньому валу на друкарських машинах з п’ятьма і більше друкарськими вузлами усувається люфт у зубцях шестерень, що підтримує ідеальне приведення та забезпечує належну якість друку. Геометрія циліндра «7 годин» забезпечує більш рівну траєкторію руху листа для надійного виробництва продукції надвеликого формату.

Система SPL дає змогу одночасно змінювати друкарські форми у всіх секціях. Паралельно зі зміною форм їх можна автоматично змивати, що дає змогу заощадити до 7 хв. на зміну завдання.

InlineInspector 3.0 виявляє навіть дрібні дефекти друку так само надійно, як і відхилення кольору або дефекти підкладки. Система автоматично вимірює та контролює приведення та колір.

А ​​система InlineFoiler 2.0 дає змогу виконувати холодне тиснення фольгою на широкому спектрі підкладок за один прохід.

Все це у поєднанні з вибірковим лакуванням за допомогою додаткових секцій дозволяє друкарні досягати максимально ефектного друку.

Використовуючи інноваційні технології ROLAND 900 XXL, Avestar Packaging Group має намір значно підвищити конкурентоздатність на ринку друку паковання надвеликого формату.