Так, машини Manroland Sheetfed Evolution 700 придбані двома виробниками паковання із округу Делі. Перший з них, Sain Packaging, до цього друкував виключно на Heidelberg, маючи парк з 8 машин. Другий, Galaxy Offset, експлуатував друкарське обладнання Heidelberg, Ryobi та Bobst.

Обидві нові машини — це семифарбові УФ-машини з повним автоматичним завантаженням пластин і УФ-сушарками між секціями та перед прийманням, а також стандартними ІЧ-сушками та сушінням гарячим повітрям. Обидва Evolution будуть відвантажені впродовж найближчих місяців і запущені в друкарнях до 31 березня 2022 року.

«Повернення Manroland Sheetfed до лав світових постачальників, які продають нові машини з автоматизацією на індійському ринку свідчить про успішне відновлення інтенсивної діяльності німецького виробника. Це був нелегкий підйом, але відновлення компанії з її завзятістю у постачанні запасних частин, сервісному обслуговуванні та послугах технічної підтримки сприяло продажу нових та вживаних друкарських машин. Це забезпечує значні можливості для індійської поліграфічної промисловості, що швидко зростає і розвивається», — пише місцева преса.