«Компанія Prinker Korea (засн. 2015 р.) винайшла і виробляє перший у світі цифровий пристрій для нанесення тимчасових татуювань, щоб надихнути споживачів та запропонувати їм нові інструменти для самовираження», — повідомляє L’Oréal.

Пристрій для тимчасових татуювань Prinker — компактний і легкий, що дає змогу створювати стійкі кольорові або чорно-білі татуювання вдома або на вечірці, що легко змиваються.

У програмі Prinker наразі можна вибрати татуювання з банку, що містить понад 12 000 малюнків. Люди також можуть створювати власні ескізи у програмі Prinker, які потім перетворюються на татуювання.

Prinker стверджує, що вона має перші та єдині у світі косметичні чорнила та праймер, що повністю відповідають європейським та американським нормам.

Дебютну версію Prinker S було представлено у січні 2020 року. За два роки з’явився Prinker M, більш компактна і легка версія вартістю $199. Розміри цього мініпринтера становлять 103 55 75,5 мм, вага — лише 169 грамів.

L’Oréal та Prinker вже кілька років працюють разом над створенням L’Oréal Brow Magic – першого портативного електронного аплікатора для макіяжу брів, який був представлений на виставці Consumer Electronics Show. «Використовуючи технологію AR та запатентовані алгоритми штучного інтелекту, пристрій сканує обличчя користувача та дає рекомендації щодо найкращої форми брів, які потім автоматично друкуються за кілька секунд», — пояснює L’Oréal.