«Крім прогресу цифровізації, ми зміцнюємо серце нашої компанії за допомогою нової друкарської машини», — каже видавець Рувен Рейфф.

Після двох десятиліть і кількох капітальних ремонтів попередня рулонна машина вийшла з ладу. Тому Reiff Medien інвестував у нову високопродуктивну та повністю автоматизовану лінію COLORMAN e:line. На цьому обладнанні друкуються щоденні газети з великими накладами та місцеві видання: Mittelbadische Presse, Offenburger Tageblatt і Lahrer Anzeiger.

COLORMAN e:line друкує на зі швидкістю до 14 м/сек. без будь-яких компромісів щодо якості. Інсталяція нової рулонної друкарської машини дала змогу збільшити продуктивність з 42 500 відб./год. до 55 000 відб./год. – на 30%. Великою перевагою нової машини є повністю автоматизований процес заміни пластин за допомогою роботизованої системи, який скорочує час переходу між замовленнями більш ніж на 50%. Ця економія часу робить видання газет більш актуальним, водночас створюючи додатковий час для друку додаткових матеріалів, таких як рекламні вкладиші.

Важливими в процесі прийняття рішень для Reiff Medien були екологічні аспекти. На додаток до економії відходів приблизно на 50% порівняно з попереднім виробництвом, компанія терер заощаджує до 18% енергії при незмінних обсягах замовлення. Як і в попередній моделі, у новій COLORMAN e:line також використовується процес холодної фіксації зображення: процес друку, який обходиться без інтенсивного нагрівання паперових полотен CO для висихання фарби.

Сучасні системи автоматизації, вимірювання та управління від manroland Goss і grapho metronic допомагають зробити виробничий процес не лише надзвичайно точним, але й максимально ефективним і економічним. Своєчасність, якість та економія ресурсів є важливими перевагами нової лінії COLORMAN e:line at reiff medien.