Планшетний принтер шириною 3,2 метра успішно продавався від моменту його запуску одинадцять років тому. Цей принтер має велику кількість прихильників по всьому світу. На європейському ринку Nyala UV був найбільш популярною моделлю у своїй категорії впродовж восьми років поспіль.

«Nyala — це симбіоз високоякісного друку, багатофункціональності та ефективності», — характеризує бестселер swissQprint.

Завдяки розмірам друкарського столу та модульності Nyala пропонує широку свободу застосування та форматів, з якими може працювати. Користувачі можуть розраховувати на видатну якість друку – можлива роздільна здатність до 1350 dpi.

Кармен Айхер, директор із продажів та маркетингу swissQprint: «Наші клієнти також цінують високу доступність системи та низьке енергоспоживання».

Користувачі swissQprint налаштовують принтер відповідно до поточних потреб, а потім можуть розширити та змінити його конфігурацію пізніше.

Крістоф Люхінгер, менеджер з виробництва в swissQprint: «Від самого початку практично кожен клієнт замовляв варіант «рулон до рулону» і таким чином, так би мовити, отримував два принтери в одному».

Інші додаткові функції включають опцію подвійного рулону, опцію друку на панелях завд. до чотирьох метрів, опцію друку на склі та завантажувально-розвантажувального робота Rob для роботи без оператора.

Крім того, у Nyala є дев’ять кольорових каналів, які можна вільно конфігурувати, тож окрім CMYK є ємності для світлих кольорів, білого, лаку, помаранчевого, неонового та праймера.

Корисні функції сприяють ефективному робочому процесу: у тандемному режимі Nyala безперервно обробляє великі наклади. Будь-який формат можна швидко налаштувати та надрукувати (з точністю двосторонньої реєстрації) – саме тут вступають у гру реєстраційні можливості swissQprint та потужний вакуум.

Nyala та вся лінійка swissQprint також вирізняються своїми економними вимогами до електроенергії. Кожну з поточних моделей сертифіковано згідно з ISO 20690:2018 на «найкращу в своєму класі» енергоефективність. Вони споживають у середньому лише 2,2 кВт/год: стільки ж електроенергії, скільки звичайний електричний чайник.

Довговічність широкоформатних принтерів (практично всі 1000 Nyala все ще перебувають в експлуатації) значною мірою сприяє стійкості та прибутковості цих швейцарських продуктів.