Epson анонсує новий широкоформатний принтер для професійного друку фотографій, творів образотворчого мистецтва, плакатів і вивісок для приміщень

2024-04-21
Широкоформатний друк

Epson випустила наступника широкоформатного принтера SureColor SC-P20000. SureColor SC-P20500 не лише забезпечує ще більшу продуктивність і якість для фотолабораторій, копіювальних майстерень, але й пропонує поєднання ефективності та якості зображення для виробників високоякісних художніх фотографій, плакатів і вивісок для приміщень. Новий принтер буде представлено на drupa (пав. 5, стенд D20, у Дюссельдорфі з 28 травня по 7 червня 2024 року).

Подробнее...


Agfa представить УФ-принтер з гібридною подачею матеріалів Anapurna Ciervo

2024-04-14
Широкоформатний друк

Agfa анонсувала північно-американський дебют УФ-принтера з гібридною подачею матеріалів — Anapurna Ciervo H3200 на виставці ISA International Sign Expo в Орландо (Флорида).

Подробнее...


Новий гібридний УФ-принтер Flora X20 на базі технології Ricoh представлено на FESPA

2024-03-21
Широкоформатний друк

На FESPA Global Print Expo 2024 Ricoh представляє перший компактний гібридний принтер, розроблений спільно з Flora після минулорічної угоди про партнерство. Використовуючи технологію друкувальної голівки Ricoh, ПЗ ColorGATE RIP і профілі ICC, Flora X20 UV може працювати з жорсткими та гнучкими носіями завш. до двох м і завт. до 5,1 см на підкладках, починаючи від банерів з ПВХ до вінілових і твердих дощок. Підтримку надає професійна мережа продажу та обслуговування Ricoh у регіоні EMEA.

Подробнее...


EFI представила нові принтери VUTEk Q3h XP і EFI Pro 33r на FESPA

2024-03-21
Широкоформатний друк

Electronics For Imaging, Inc. продовжує підтверджувати прихильність до впровадження інновацій, які створюють більше можливостей для виробників вивісок і графічних зображень, щоб бути більш конкурентоспроможними та зростати, завдяки представленню високошвидкісного гібридного принтера EFI VUTEk Q3h XP, а також 3,2 м світлодіодного принтера EFI Pro 33r наступного покоління для друку з рулону на рулон.

Подробнее...


Mimaki представляє УФ-принтер UCJV330-160

2024-03-21
Широкоформатний друк

Mimaki розширює межі інновацій в області УФ-струменевого друку із запуском UCJV330-160, який поєднує функції друку та різання для виробництва вивісок.

Подробнее...


Nyala: лідер продажів у Європі впродовж 9 років

2024-03-15
Широкоформатний друк

Планшетний принтер Nyala очолює європейську статистику продажів впродовж останніх дев’яти років. Остання модель від swissQprint також дебютує в цій статистиці: Kudu займає третє місце. За словами виробника swissQprint, планшетний принтер Nyala втілює високоякісний друк, багатофункціональність та ефективність. Саме це поєднання сприяє популярності рішення.

Подробнее...


EFI анонсує нові гібридні принтери серії VUTEk h+ із перспективними вдосконаленнями для виробників вивісок і дисплеїв

2024-02-18
Широкоформатний друк

Electronics For Imaging, Inc. анонсувала серію гібридних планшетних/рулонних світлодіодних принтерів EFITM VUTEk® h3+ і VUTEk h5+ із розширеними можливостями друку та обробки носіїв.

Подробнее...


Agfa та EFI оголосили про стратегічне партнерство

2024-02-01
Широкоформатний друк

Agfa і EFI повідомили про те, що вони вступають в глобальне стратегічне партнерство, спрямоване на використання передових технологій одна одної. Співпраця двох лідерів галузі — важлива віха на арені широкоформатного струменевого друку.

Подробнее...


Agfa запускає гібридний струменевий принтер Anapurna H3200 наступного покоління

2024-01-25
Широкоформатний друк

Agfa представляє нове покоління широкоформатного гібридного принтера Anapurna H3200, зі значним прогресом у швидкості та якості друку. Завдяки майже 70% збільшенню швидкості друку порівняно з попередником (у режимі виробництва), остання версія 3,2 м Anapurna H3200 стає серйозним кроком уперед для магазинів вивісок і цифрових друкарень, що дасть їм змогу швидко працювати з широким діапазоном завдань друку.

Подробнее...


Roland DG представляє два компактних настільних принтера в серії VersaStudio

2024-01-17
Широкоформатний друк

Корпорація Roland DG анонсувала два нових продукти: BD-8 – перший планшетний УФ-принтер у серії VersaStudio, і VersaStudio BY-20 з технологією Roland DG Direct-to-Film (DTF Transfer) для широкого круга замовників, що займаються декоруванням продуктів із тканини.

Подробнее...