Волкер Куас, директор центру інноваційних розробок DS Smith у Швейцарії: «Сегмент паковання готової їжі – ринок, що швидко зростає, на якому завжди є місце інноваційним рішенням. Свіжоприготовлені суші залишаються у прямому контакті з пакованням у процесі їх зберігання у холодильнику. Також важливо, що стан продукту можна оцінити через верхнє вікно паковання. Рішення зручне для наших клієнтів, оскільки повністю відповідає поточному законодавству, яке виключає використання одноразового пластикового посуду».



Передплата на журнал Print+
Ефективні рекламні можливості у Соціальній мережі поліграфістів
Наші послуги для поліграфістів
Передплата на Print+
"Друкуймо разом" у Telegram
"Поліграфія онлайн -- офлайн" у Viber

