Останніми роками, особливо на ринках комерційного друку та видавничої поліграфії, відбувся зсув у бік компаній, які використовують технології цифрового друку. Ця зміна зумовлена ширшим суспільним зрушенням у бік компаній, які використовують цифрові дані.

На відміну від традиційного виробництва рекламних оголошень у стилі трансляції та масового виробництва на основі прогнозів, наразі існує попит на орієнтування на основі даних та персоналізовані рекламні матеріали. Цей зсув призвів до переходу до виробництва, яке передбачає друк лише потрібної кількості матеріалів у потрібний час, нерідко з цільовим повідомленням.

У відповідь на ці потреби компанія Screen GA розробила лінійку високошвидкісних струменевих цифрових машин із безперервною подачею, серію Truepress Jet 520. Ці цифрові струменеві машини широко застосовуються для різноманітних сегментів друку, таких як транзакційний, матеріали прямих поштових розсилок, каталоги, брошури, публікації тощо.

Тепер Screen GA комерціалізує листовий струменевий цифровий друкарський апарат Ф. A3, використовуючи технічний досвід Kyocera Document Solutions Inc. у виробництві принтерів формату A3, а також технологію Screen GA Truepress ink SC/SC+ для сумісності зі стандартним крейдованим папером. Ці запатентовані чорнила дають змогу друкувати на комерційно доступному крейдованому папері без нанесення покриття чи грунтування.

З представленням цього продукту Screen GA розширює різноманітні рішення, вкл. вдосконалення рішень робочого процесу, інтегрованих із її системою робочого процесу EQUIOS, гібридний друк у поєднанні з CtP та офсетним друком, а також підвищення продуктивності завдяки спільному використанню серії Truepress Jet 520.