На виставці вперше буде показана семиколірна (подвійний білий, CMYK, помаранчевий та фіолетовий) версія машини LabStar 330S у восьмиканальній конфігурації. Також буде офіційно представлений пакет дооснащення раніше поставлених машин LabStar 330S додатковими фарбовими каналами.

На стенді відбудеться азіатська прем’єра третього покоління LabStar 330S Hybrid, гібридної версії машини, створеної у співпраці з компанією LabelSource. Демонструватиметься модель у такій конфігурації: розмотування, коронатор, очищувач полотнища, система контролю натягу, рівняння полотна, флексосекція з опціональним прикочуванням холодної фольги, блок семикольорового УФ-струменевого друку, блок цифрового опорядження з використанням гарячої фольги, додатковий флексографічний блок для лакування. Опціонально доступне напівротаційне висікання.

Kirin 660X — це перший представник нового покоління ЦДМ Hanglobal для виробництва книг, журналів та іншої комерційної продукції. Як повідомляє постачальник, «вона має фізичну роздільну здатність 1200 dpi і здатна друкувати не лише на некрейдованому папері, як ЦДМ попереднього покоління, а й працювати з крейдованим папером, забезпечуючи чудову кольоропередачу і деталізацію, характерну для листового офсету». ЦДМ Kirin 660X раніше демонструвалася обмеженому колу запрошених клієнтів, на виставці заплановано світову публічну прем’єру рішення.