Багатофункціональна гібридна цифрова друкарська машина Pulisi DPIM-330F може здійснювати друк шириною 220–520 мм і постачатися з флексографічним модулем попередньї ґрунтовки, флексомодулем для друку плашковими кольорами або металіками, модулем цифрового холодного тиснення фольгою та секціями.

Додатково до DPIM-330F також можуть бути встановлені модулі для друку різних кодів та система онлайн-перевірки, яка дає змогу швидко та ефективно налаштовувати шаблони для виявлення дефектів друку.

Цифрова друкарська машина Dsmart-220 має всі основні переваги технології цифрового УФ-друку і займає малу площу. Тракт проходження паперу скорочено до 7 м, що знижує витрату матеріалу і робить машину більш придатною для використання в обмеженому просторі. Стандартна ширина друку становить 220 мм, але може бути збільшена до 330 мм.

Компанія повідомляє, що від моменту офіційного запуску в 2021 р. по всьому світу було встановлено понад 110 цифрових друкарських машин Pulisi, й тепер вони випускаються під брендом Aobead.

Також на виставці буде представлена автоматична інспекційна машина із сервоприводом Sprint-350S. Це свіжа версія серії AIM (1500 інсталяцій по всьому світу). У машині використано нове покоління алгоритмів для візуального виявлення дефектів, функцію глибокого навчання системи, а також широкі можливості обробки даних, які можуть надати клієнтам стабільний та надійний контроль.