Після демонстрації на виставці Printing United у США в жовтні 2023 р. та попереднього перегляду технологій на виставці Igas в Японії наприкінці 2022 р. нова тонерна ЦДМ Fujifilm Revoria ф. B2 буде вперше представлена європейській аудиторії наприкінці січня 2024 р. у Print Experience Center компанії в Ратінгені (Німеччина).

Revoria Press GC12500 — це перша на ринку аркушева ЦДМ ф. B2, яка використовує технологію сухого тонера, альтернативою тонерній ЦДМ ф. B2 є рідкі тонерні моделі HP ElectroInk B2 Indigo або серія SX рулонних друкарських машин Xeikon із сухим тонером.

Fujifilm заявляє, що наразі представляє ефективне тонерне, розроблене, щоб зробити високоякісний цифровий друк ф. B2 із використанням тонера власного виробництва Super EA-Eco ще більш доступним.

Revoria GC12500 може друкувати у дуплексі на папері до 750x662 мм, що, за словами компанії, є найбільшим розміром аркуша B2 для ЦДМ в галузі і дає змогу друкувати шість сторінок A4 на аркуші.

Машина може обробляти папір щільністю 64-450 г/м² і друкувати на більш широкому спектрі матеріалів, ніж струменева Fujifilm JetPress 750S ф. B2, вкл. синтетичний папір. Fujifilm каже, що «значно» скоротила типову виробничу лінію, об’єднавши пристрій подачі, укладач і панель управління з одного боку для оператора ЦДМ.

Таро Аокі, голова відділу рішень для цифрового друку Fujifilm Graphic Communications Europe, прокоментував: «Випуск Revoria Press GC12500 є важливою віхою для Fujifilm. Це перша на ринку аркушева ЦДМ ф. B2, яка використовує технологію сухого тонера. Вона є кінцевим результатом років досліджень і розробок і накопиченого технологічного досвіду. ЦДМ серії Revoria та високошвидкісна модель Jet Press 750S — це ідеальне доповнення до нашого зростаючого асортименту ЦДМ, щоб задовольнити різноманітні потреби ринку, дозволяючи нам пропонувати найкраще в напрямках тонерного та струменевого друку.

Ми з нетерпінням чекаємо на демонстрацію останніх розробок у нашому повному портфоліо цифрового друку на Peak Performance Print 2024».

На заході Peak Performance Print також відбудуться живі демонстрації решти портфоліо ЦДМ Fujifilm, яке тепер включає опції для всіх комерційних компаній і компаній, що займаються друком складаного картонного паковання:

  • високошвидкісної моделі Jet Press 750S;
  • ЦДМ для гнучкого паковання Jet Press FP790;
  • Лінійки висі кальних машин Samba.

Рішення для робочих процесів також будуть у центрі уваги на заході, вкл. Fujifilm XMF PressReady, абсолютно нове цифрове рішення для робочих процесів компанії, і Revoria Flow DFE.