Завдяки своєму інноваційному рішенню партнери відкривають новий шлях і забезпечують виробників і наповнювачів густих і рідких продуктів, таких як фруктові пюре, смузі та інші рідини, стійкою та економічною альтернативою готовим пакетам. 

Загальна концепція спирається на потужну технологію пакування та високоефективні компоненти паковання з поліпропілену, які підлягають вторинній переробці, ідеально скоординовані та пропонують користувачам не лише просте поводження, але й максимальну надійність процесу пакування. Ця концепція є новаторською з точки зору якості, економічної рентабельності та гнучкості, а також пропонує екологічність як додаткову перевагу завдяки використанню мономатеріалів, які можна переробити.

«Ми пропонуємо клієнтам привабливу альтернативу дорогим готовим пакетам, обробка та наповнення яких часто потребують великих логістичних зусиль. Наше рішення дає змогу виробникам і наповнювачам пастоподібних і рідких харчових продуктів самостійно виготовляти пакети з носиком, які потім можна наповнювати та запаювати, як зазвичай, на їхніх існуючих наповнювальних машинах. Наша концепція базується на зручній машині для виготовлення пакетів у поєднанні з плівкою та носиками, які ідеально скоординовані, що означає, що їх можна надійно обробляти», – пояснив Лутц Нойгебауер, менеджер із продукції SÜDPACK.

«Плівку можна обробляти з бобіни, що забезпечує чимало переваг з точки зору ефективності та економічної прибутковості без потреби йти на компроміси, коли йдеться про якість», — уточнив Нойгебауер. Це робить концепцію економічно привабливим загальним рішенням для всіх обсягів виробництва. 

Плівки Pure-Line на основі поліпропілену, які використовуються в цій концепції паковання, класифікуються як придатні для переробки через їхню моноструктуру. У поєднанні з поліпропіленовими носиками, які зараз є на ринку, паковання можна повністю переробити. А завдяки термостійкості пакет також можна використовувати для гарячого наповнення та пастеризації. Крім того, плівки можуть бути оснащені різними бар’єрними функціями відповідно до продуктів, які мають бути упаковані. Плівковий матеріал був розроблений на основі багаторічного досвіду SÜDPACK, зокрема у виробництві інноваційних герметизуючих шарів.

 На обладнанні для виготовлення горизонтальних пакетів SPM 50 від SN Maschinenbau пакети з носиками виготовляються горизонтально з бобіни плівки, носики приварюються. Потім вони автоматично вставляються в наявні у продажу системи рейок і зберігаються на транспортному візку. Після цього кожну рейку можна легко та ергономічно вставити в наявні машини для наповнення пакетів.

Порівняно з попередньо виготовленими пакетами, це значно спрощує обробку та дає змогу персоналу обробляти збільшену кількість пакетів більш ефективно, бо виключається трудомісткий процес відокремлення рейок. Машина, що не потребує обслуговування, є високоефективною та може використовуватися у вузьких виробничих приміщеннях завдяки компактній конструкції.