Штефан Вальднер, директор з продукції D3-AM GmbH каже: «З теоретичної точки зору, струменева обробка матеріалів є найбільш перспективною технологією в адитивному виробництві, оскільки вона дає змогу створювати об’єкти крапля за краплею. Долаючи обмеження сумісності матеріалів, наша технологія MPJ відкриває шлях до виробництва компонентів, що раніше вважалися неможливими».

Товстостінні компоненти та компоненти, виготовлені із спеченого карбіду кремнію (SSiC), привернули значну увагу експертів, які оцінили представлену гіроїдну структуру D3 як «найкращий компонент, коли-небудь надрукований із SSiC».

Успіх на Formnext 2023 підкреслює прагнення D3 розвивати виробництво кераміки, використовуючи досвід Durst Group у галузі цифрового друку та виробничих технологій. Про D3-AM GmbH

D3-AM, корпоративний стартап у складі Durst Group, використовує міжгалузевий досвід материнської компанії для трансформації адитивного виробництва за допомогою передових рішень, таких як струменева обробка мікрочастинок (MPJ). Він пропонує рішення для промислового виробництва, оптимізовані для різних функціональних та прикладних областей.