Восьму експозицію ITMA ASIA + CITME відвідали 100 000 осіб із 105 країн та регіонів. Найбільшу групу відвідувачів склали місцеві китайські гості з 31 провінції, за ними розташувалися Індія, Тайвань, Південна Корея, Бангладеш та Іран. Відвідувачі з-за меж материкового Китаю було понад 13%.

Порівняно з попередніми заходами було значно більше зарубіжних делегацій, включаючи понад десять великих груп покупців. У виставці загальною площею понад 160 000 м² взяли участь понад 1500 експонентів із 23 країн та регіонів.

Власники виставок, CEMATEX разом зі своїми китайськими партнерами – Підрадою текстильної промисловості, CCPIT (CCPIT-Tex), Китайською асоціацією текстильного обладнання (CTMA) та Китайською корпорацією групи міжнародних виставкових центрів (CIEC) були в захваті від результатів виставки. За словами власників виставки, успіху сприяла високоякісна презентація двох відомих виставкових брендів текстильного обладнання ITMA та CITME.

Великі інформаційно-просвітницькі програми з більш ніж 300 бізнес-асоціаціями та промисловими кластерами, медіа-партнерства, роад-шоу та інші рекламні програми також дали позитивні результати.

Наступна виставка ITMA ASIA + CITME пройде з 14 по 18 жовтня 2024 р. у NECC Shanghai. Організатором виставки є Пекінська міжнародна виставка текстильного обладнання та ITMA Services.