JDO, незалежне дизайнерське агентство, яке стоїть за останньою співпрацею Absolut Vodka з Оллі Алєксандером (Olly Alexander), розробило характерний дизайн паковання для лімітованої серії, яка вийшла на світовий ринок у жовтні 2023 року. Нова пляшка Absolut, створена в результаті цього партнерства, представляє витончені лінії, які підкреслюють культовий силует.

Примітно, що передня та задня етикетки динамічно взаємодіють, створюючи відчуття глибини, драматизму та залучення.

Натхненний мозаїкою Оллі Александера, що відзначає унікальність і єдність, JDO включила цей яскравий дизайн у пляшку, використовуючи обидві етикетки для створення приголомшливого ефекту вітража.

Медальйон у центрі пляшки додатково демонструє чарівний мозаїчний візерунок, символізуючи важливість єдності в поширенні послання Absolut «Народжені для змішування» по всьому світу.

Пол Дрейк, співзасновник і креативний директор JDO, прокоментував: «Оллі був надихаючим вибором для співпраці.

З унікальним, глибоким голосом він використовує свою платформу, щоб запропонувати репрезентацію та натхнення для всіх, що ідеально узгоджується з цінностями Absolut. Наша мета полягала в тому, щоб передати його енергію та позитив у дизайні, який піднімає Absolut на нові висоти».

Медальйон у центрі пляшки ще більше демонструє цей чарівний мозаїчний візерунок. «Коли ви починаєте робити мозаїку, ви починаєте з купи шматочків дивної форми, але завжди є ідеальний простір для кожної частини, якою б унікальною вона не була, і вони завжди підходять разом, щоб створити щось прекрасне, — додав Дрейк.

— Таким же чином ця пляшка підкреслює важливість єдності для поширення меседжу Absolut «Народжені для змішування» по всьому світу».

Дебасрі Дасгупта, глобальний віце-президент Absolut Vodka, прокоментував: «Absolut Mosaik — це наш останній запуск, який є частиною постійного прагнення відзначати силу різноманітності та нагадувати нам про те, яким барвистим може бути світ, коли ми приймаємо відмінності одне одного. Яскрава, барвиста пляшка, розроблена Оллі Александером і JDO, є ідеальним втіленням того, що кожен з нас є частиною більшого цілого в суспільстві».