Обладнання платформи Converter має компактні розміри. Час простою зведено до мінімуму завдяки дизайну та інноваційній розробці, що забезпечує безперебійне виробництво та економію ресурсів. Платформа оснащена голівкою, яка зменшує виділення тепла під час висікання. Це забезпечує постійну продуктивність повітряного зазору з тонкими вкладишами та точність операцій висікання.

Розширена ємність рулонів для перемотування та намотування відходів до 800 м порівняно з попередніми 700 мм дає змогу збільшити виробничі цикли.

Новий Converter дає змогу працювати в режимах «з рулону на рулон», «з рулону до готового продукту» або «з рулону до аркуша» з технологією ABG non-stop або без неї під час розмотування або перемотування.

Повна модульність платформи Converter дозволяє налаштовувати її відповідно до поточних і майбутніх вимог, забезпечуючи гнучкість адаптації до мінливих потреб галузі. Крім того, обладнання можна модернізувати за допомогою широкого спектру модулів ABG, що дає змогу підприємствам розширювати свої пропозиції без потреби інвестувати в повністю нову машину.

«ABG розуміє цінність часу та простору клієнтів, — сказав Метт Бертон, глобальний директор з продажу ABG. — Нова платформа Converter ретельно розроблена, щоб мінімізувати час простою, оптимізувати робочий простір і зменшити залежність від висококваліфікованих операторів. Це перспективна інвестиція, яка може адаптуватися до мінливих потреб, утримуючи бізнес в авангарді індустрії переробки».