Duplo випускає свій перший планшетний висікальний прес

2024-04-18
Postpress

Duplo вийшла на ринок цифрового паковання, випустивши перший автоматичний висікальний прес ф. B2 — DSM-1000. Новинка здатна автоматично вирізати фігурні форми, бігувати, перфорувати та вирізати по колу, одночасно відокремлюючи та видаляючи відходи.

Подробнее...


H&B продемонструє на drupa 2024 революційне цифрове прикрашання

2024-04-09
Postpress

Harris & Bruno International повідмила про участь у виставці drupa 2024, де компанія представить нову цифрову машину для прикрашання ZRX. Harris & Bruno демонструватимуть ZRX на стенді 16D03 у пав. 16, пропонуючи відвідувачам на власні очі побачити її розширені можливості та унікальну здатність наносити суцільне покриття, точкове покриття та фольгу за один прохід.

Подробнее...


Kongsberg PCS дебютує на drupa з новою передовою робототехнікою та технологією цифрового різання нового покоління

2024-03-30
Postpress

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) представить останні інновації, розроблені для розкриття потенціалу бізнесу та максимізації продуктивності, креативності та сталого розвитку.

Подробнее...


Highcon анонсує нові цифрові рішення для висікання з розширеними функціями для основного виробництва складних коробок і гофрокартону

2024-03-29
Postpress

Highcon оголосив про нову лінійку у портфоліо напередодні drupa 2024, спрямовану на найшвидше зростаючі сегменти картонного паковання. Відповідаючи на постійно зростаючий попит на менші розміри виробничих партій, швидшу доставку, підвищену стійкість і покращений досвід клієнтів, нове портфоліо компанії прискорює стратегію Highcon із впровадження цифрового висікання, зосереджуючись на продуктивності, ефективності та якості.

Подробнее...


У Duplo з’явився новий «Воїн»

2024-03-16
Postpress

Duplo випустила новий ВШРА iSaddle Senshi, створений на платформі моделі iSaddle 5.0 і призначений для комерційних друкарень, а також для випуску видавничої продукції. Згідно з заявою виробника, у назві машини компанія віддала шану своїм японським корінням, оскільки Senshi походить від японського слова, що означає воїн.

Подробнее...


LemuGroup на drupa 2024

2024-02-23
Postpress

LemuGroup продемонструє обладнання для виготовлення паперових пакетів, конвертів і пристрої для вставляння етикеток на своєму стенді під час drupa, що проходитиме з 27 травня по 7 червня 2024 року.

Подробнее...


Акредитація для матриць Lasercomb

2024-02-07
Postpress

Lasercomb Dies Ltd отримала акредитацію як сертифікований Bobst виробник штампів для промисловості складного картону.

Подробнее...


Baumer Group запропонувала новий спосіб кріплення гофрокоробів на палеті

2024-02-04
Postpress

Німецька Baumer запропонувала новий оригінальний спосіб фіксації гофрокоробів на транспортній палеті, що дає змогу скоротити втрати продукції та кардинально зменшити відсоток пластику, що використовується при впаковуванні.

Подробнее...


Перший у світі цифровий тангенціальний планшетний різак B2+ – Intec FB780-T

2024-02-01
Postpress

Об’єднане Королівство відоме своїми інноваційними рішеннями для цифрового висікання, от і компанія Intec Printing Solutions Limited випускає цифровий планшетний різак ColorCut FB780-T з тангенціальним бігувальним простроєм.

Подробнее...


ABG представляє платформу Converter 4-го покоління

2024-01-20
Postpress

A B Graphic International (ABG) представив платформу Converter 4-го покоління. Платформа включає численні інновації, щоб дозволити переробникам виробляти більше з меншими витратами. Здатна досягати швидкості руху до 250 м/хв. система обробляє як друковані, так і чисті рулонні матеріали, тим самим підвищуючи продуктивність і оптимізуючи виробничі цикли. Флексографічна технологія забезпечує високу якість друку, точність реєстрації та швидкість.

Подробнее...