TxF150-75, анонсований на Global Innovation Days Mimaki у лютому 2023 р., вирішує проблемні питання DTF (поганий викид чорнил та засмічення механізмів подачі білих чорнил, завдяки вбудованій системі циркуляції та пакету з дегазованими чорнилами). Поряд з іншими основними технологіями Mimaki, такими як блок перевірки сопел (NCU) і система відновлення сопел (NRS), TxF150-75 забезпечує ефективний процес друку з мінімальною потребою втручання, заповнюючи прогалину на ринку стабільного, надійного DTF.

Ар’єн Евертсе, генеральний менеджер з продажу Mimaki Europe, коментує: «Отримання та перевищення 300 замовлень на TxF150 є важливою віхою. Ми бачили вплив DTF на ринок за останні роки, і хотіли запропонувати рішення, яке вирізняється зручністю використання, надійністю та якістю. Tx150-75 забезпечує всі ці переваги, але його популярність також пояснюється придатністю для тих, хто впроваджує технологію DTF у свої виробничі можливості, або для тих, хто вже має власний бізнес, що виконує невеликі замовлення. Mimaki також анонсувала TxF300-75 у серпні 2023 р., з тими ж можливостями, що й TxF150-75, але з втричі вищою швидкістю друку. Ми також бачимо значне зацікавлення цією системою, оскільки вже є понад 100 замовлень, особливо з боку відомих постачальників продуктів DTF, які друкують великі обсяги».

DTF мав великий вплив на швейну промисловість завдяки універсальності для друку на різноманітних матеріалах і швидшому терміну доставки, порівняно з іншими процесами друку. Відданість Mimaki інноваціям, співробітництву та сталому розвитку сприяли тому, щоб новий портфель технологій DTF від Mimaki був надійним і добре сприймався галуззю. При ширині 80 см обидві моделі Mimaki DTF на 20 см ширші за галузевий стандарт. Ця додаткова ширина доповнюється системою полімеризації в шейкері після друку: це повне рішення DTF, яке може друкувати одяг більшого розміру з меншими відходами та швидшим часом виробництва, що забезпечує більш економічний процес.

З огляду на екологічну безпеку, Mimaki також створив власний асортимент пігментних чорнил на водній основі (PHT50) спеціально для цього рішення. Станом на березень 2023 р. ці чорнила сертифіковані OEKO-TEX® ECO Passport, що гарантує дотримання стандартів безпеки та охорони довкілля відповідно до зобов’язань Mimaki щодо сталого розвитку.

Ар’єн Евертсе підсумував: «Реакція на наші продукти DTF цього року була фантастичною. Ми впевнені, що впровадження цих технологій лише прискориться, і ми з нетерпінням чекаємо на підтримку наших клієнтів і ринку під час переходу на надійні рішення DTF».