Німецький інститут досліджень текстилю та волокон (DITF) представить на drupa мікрофабрику цифрового текстилю, що охоплює весь технологічний ланцюжок від вимог замовника до цифрового друку на текстилі. Будуть представлені такі проекти, як ефективне індивідуальне виробництво спортивного та верхнього одягу з екологічних матеріалів із використанням цифрових технологій чи творчий конкурс для молодих дизайнерів.

Європейська асоціація виробників спеціалізованого друку (ESMA) розповість про нові можливості, які виникають завдяки взаємодії цифрового друку та текстильних матеріалів для друку.

Німецький інститут досліджень текстилю та волокон Денкендорфа (DITF) бере на себе концептуальне проєктування та організацію цифрової текстильної мікрофабрики, пропонуючи повністю мережевий, інтегрований технологічний ланцюжок від запиту клієнта до розробки дизайну та до широкоформатного цифрового текстильного друку.

Європейська асоціація виробників спеціалізованого друку (ESMA), яка є ще одним партнером touchpoint textile, відповідає за презентаційну програму.

Цифрова текстильна мікрофабрика працюватиме у всі дні виставки, з 28 травня до 7 червня 2024 року.