Цифровий планшетний різак для легких виробничих робіт. FB780-T створює глибоке, чисте бігування та чітке різання для високоякісного паковання, P.O.S та етикеток. Цей планшетний різак містить 2 інструменти: вражаюче коліщатко активного тангенціального бігування вагою 2,5 кг і інструмент пасивного контурного різання. Завдяки високій швидкості FB780-T, ідеально підходить для невеликих і середніх виробничих партій за вимогою. FB780-T — потужний і точний, він розрізає та зминає широкий спектр продуктів від зразків і прототипів паковання та захисних коробок до синтетичних товарів у торгових точках і клейких етикеток/наклейок, з надсічкою.

Керрі Баттон, директор з продажу Intec, «FB780-T є ще одним важливим доповненням до провідної на ринку лінійки ColorCut. Ми представляємо багатофункціональний продукт за дуже доступною ціною, що дає змогу нашим клієнтам пропонувати найвищу якість обслуговування та швидке повернення інвестицій».

Усі різаки Intec забезпечують миттєву обробку завдань під час зчитування QR-коду та позначок сторінки, надрукованих на аркуші. Однак це більше не потрібно завдяки фантастичній новій функції, яка тепер включена в FB780-T: виявлення краю сторінки. Розпізнавання країв сторінки дає змогу обробляти друковані завдання із зворотного боку аркуша, де немає надрукованих QR-кодів або позначок сторінки, забезпечуючи точне різання та бігування щоразу.

У FB780-T два режими роботи: звичайний з використанням відомого ПЗ Intec ColorCut Pro безпосередньо з ПК або Held (автономна робота), де повторювані завдання можуть виконуватися незалежно від ПК із файлами, збереженими на USB-нагромаджувачі

Завдяки ПЗ ColorCut Pro, FB780-T має багато розширених функцій, які допомагають у проєктуванні та виробництві.