Діючи, по суті, як ціла фабрика з одним оператором, Apollo дає змогу щорічно декорувати понад 1,5 мільйона предметів одягу. Завдяки передовій запатентованій системі автоматизації, яка включає інтелектуальну функцію сушіння, Apollo може одночасно обробляти різні типи одягу.

Успішні впровадження на місцях підкреслюють перетворюючу природу Apollo для сталого виробництва на вимогу промислових масштабах. Платформа, що спирається на передову запатентовану систему автоматизації, дає змогу друкувати на 400 одиниць одягу на годину. Система Apollo також надзвичайно гнучка: її можна масштабувати на вимогу та обробляти як масові, так і разові замовлення.

В основі потужності Apollo — запатентована технологія MAX, яка забезпечує точність передачі кольору відповідно до Pantone. Скотт Валенсі, головного операційного директора T-Shirt Central, одного з бета-тестерів Apollo: «Kornit — наш давній партнер, і ми були раді одним з перших впровадити систему Apollo. Наша команда була вражена не лише продуктивністю у пік сезону, але й здатністю легко підключатися до нашої системи автоматизації для отримання яскравих та високоякісних відбитків. Apollo дозволив нам легко задовольнити зростаючий попит завдяки цілодобовій доступності».

«Kornit Apollo — це передове рішення, що дає змогу цифровому виробництву стати масовим, створюючи реальні бізнес-можливості для брендів, виконавців і роздрібних продавців, — сказав Ронен Семюел, генеральний директор Kornit Digital».