«Ми надзвичайно раді поверненню Kyocera на drupa. І цього разу TASKalfa Pro 15000c буде не самотньою, — каже президент Kyocera Document Solutions Europe Такуя Марубаяші. — З TASKalfa Pro 55000c ми демонструємо не лише те, що майбутнє промислового друку — у струменевих технологіях, але й те, що Kyocera продовжує вирішувати проблеми багатьох секторів, ставлячи їхні потреби у центр наших інновацій. Ми з нетерпінням чекаємо можливості продемонструвати світові величезний потенціал портфоліо струменевих принтерів у Дюссельдорфі».

TASKalfa Pro 55000c поєднує найкраще з інноваційного духу Kyocera з її відданістю досконалості. Подібно до своєї попередниці, TASKalfa Pro 55000c може похвалитися енергоефективністю та мінімальним обслуговуванням. Її мультимедійна універсальність також перевершує TASKalfa Pro 15000c, гарантуючи відсутність обмежень на продуктивність і креативність кінцевого користувача. Це дійсно великий потенціал при компактних розмірах.

«Портфоліо струменевих принтерів Kyocera відображає тверде прагнення нашої компанії бути піонерами інновацій, — підсумовує пан Марубаяші. — Немає сумнівів, що TASKalfa Pro 15000c і TASKalfa Pro 55000c стануть зірками drupa 2024».