Йдеться насамперед про листову струменеву ЦДМ Ricoh Pro Z75 ф. B2 для двобічного друку чорнилами на водній основі. До неї приєднається нова повноколірна високошвидкісна струменева рулонна ЦДМ Ricoh Pro VC80000. За словами виробника, завдяки можливостям ШІ, друкувальним голівкам нового покоління Ricoh і високому рівню інтеграції з окремим обладнанням, вона дає змогу комерційним і книжковим друкарням отримувати революційну продукцію з надзвичайно високою якістю друку.

Також на стенді будуть представлені листові тонерні ЦДМ нового покоління Ricoh Pro C9500 з максимальною продуктивністю 135 стор./хв. і п’ятиколірна Ricoh Pro C7500.

Компанія планує показати на виставці свої досягнення в галузі розробки струменевих друкувальних голівок, а також різних фірмових програмних продуктів для автоматизації робочих процесів, у т.ч. Ricoh TotalFlow Producer, Supervisor і FusionPro.

Щоб стимулювати творчий підхід, а також розпалити уяву потенційних клієнтів, Ricoh створює на стенді спеціальні зони — «подіум друку» і «садок додатків», в яких будуть представлені новітні історії успіху, які ілюструють, як інноваційний підхід Ricoh може допомогти різним друкарням забезпечити майбутнє свого бізнесу. У цих зонах можна буде ознайомитися зі зразками різних технологій друку, вкл. відбитки, зроблені за допомогою широкоформатних принтерів.