У передплаті три тарифи: HP Envy, HP Envy Inspire та HP OfficeJet Pro. Вони називаються фактично за назвою лінійок принтерів, які користувач отримує в рамках передплати. Щоправда, конкретної моделі не називають, тому що незабаром вийдуть нові моделі в тих же лінійках, і за більш детальної назви тарифів ці назви довелося б міняти.

За фіксовану щомісячну плату користувач отримує у своє розпорядження БФП з функцією двобічного кольорового друку. Щодвароки HP зобов’язується замінювати пристрій на новий — це завжди буде нова модель. Друкувальний пристрій не належить користувачеві, проте обслуговування та чорнила для нього повністю безкоштовні.

У рамках передплати користувач не може друкувати стільки, скільки йому заманеться. Для кожного тарифу є підкласи: Light, Occasional, Moderate, Frequent (відсутня для базового БФП) та Business (є лише для старшої моделі). Ці підкласи вказують на те, скільки сторінок користувач може надрукувати за місяць. І підклас Light має на увазі лише 20 сторінок на місяць. За таке рішення треба заплатити $7, 9 або 13 на місяць для трьох зазначених тарифів у порядку зростання.

В рамках підкласу Occasional доступно вже 50 сторінок на місяць, а ціна вища на $2, ніж у Light, незалежно від тарифу. Максимум, який можна отримати, – це 100 стор./міс. для HP Envy ($11), 300 сторінок – для HP Envy Inspire ($19) та 700 сторінок – для HP OfficeJet Pro ($36).

Тобто за певну суму користувач отримує у своє розпорядження БФП, безкоштовний доступ до чорнил, безкоштовне обслуговування та заміну та дозвіл на друк певної кількості сторінок на місяць. Звісно, є можливість перевищити зазначений ліміт, але це обійдеться в $1 за 10-15 додаткових сторінок.

А ще передплата передбачає пільговий 30-денний період, після якого за відмову від передплати накладається штраф $60-270.