Глобальний стандарт перероблених матеріалів (GRS) — це всесвітньо визнаний добровільний стандарт продукції для відстеження та перевірки вмісту та ланцюжка зберігання перероблених матеріалів у кінцевому продукті. GRS передбачає мінімальний відсоток переробленого вмісту 50% і додаткові соціальні та екологічні вимоги, пов’язані з обробкою та використанням хімікатів.

Асортимент EVO відповідає прагненню Berger Textiles до більш циклічного бізнесу. Йдеться про повний набір екологічно чистішого текстилю, виготовленого з використанням переробленої пряжі, сертифікованої GRS, без шкоди для продуктивності. Повний асортимент складається з таких товарів:

  • Lumina Evolution/Samba Evolution — для застосувань у рамах з підсвічуванням;
  • Mozaik Evolution — видатний чорний текстиль, ідеально підходить для виставок;
  • Revolution Evolution/Display Evolution — текстиль для дисплеїв для додатків з переднім освітленням;
  • Matisse Evolution — для художнього друку;
  • Aero Evolution/Wind Evolution — для прапорів;
  • Expandable Evolution — для застосувань, які потребують розтягування;
  • Fiber Evolution — нетканий банерний матеріал, придатний для рекламного використання на вулиці.

Алессандро Ланфранконі, генеральний директор Berger Textiles, каже: «Сталість переплетена з усіма аспектами діяльності Berger Textiles, і ми раді офіційно поділитися нашою стратегією з відвідувачами FESPA Global Print Expo. Досягнення більш циклічного бізнесу було нашою метою, і запуск розширеного асортименту EVO виконує це зобов’язання без шкоди для нашого текстилю».

На додаток до свого асортименту Soft Signage, Berger Textiles також продемонструє на виставці функціональні архітектурні лінійки для дому та моди: усі вони представлені в унікальному простому та наочному каталозі періодичної таблиці, який групує продукти відповідно до їхнього призначення.