Нова лінійка портфоліо включає:

  • Highcon Beam 3 для сегменту складеного картонного пакування із додатковим новим Beam Writer для автономного нанесення фольги DART дозволить клієнтам виробляти приблизно на 50% більше за зміну, ніж з Beam 2, забезпечуючи при цьому вищу та стабільнішу якість;
  • Vulcan для гофропаковання та вітринної графіки, революційна система наступного покоління з розміром аркуша 1,4 x 1,7 м, яка все ще перебуває на стадії розробки, забезпечить усі переваги цифрового висікання для основного виробництва гофрокартону;
  • оновлення до Highcon Beam 2C, яке забезпечує підвищення продуктивності до 50% у поєднанні з додатковим Beam Writer і сприяє розширенню присутності Highcon на ринку гофрокартону малих і середніх накладів, особливо для POS і Web-to-Pack.

Highcon Beam 3 розроблений відповідно до відгуків клієнтів і потенційних клієнтів за останні роки. Він має інновації та вдосконалення, які дають змогу клієнтам бути більш продуктивними та працювати з більш широким спектром програм. Виробник зможе виконати 10 завдань із середньою довжиною накладів 1000 аркушів за кожну зміну. Це, як правило, сприятиме рентабельності інвестицій для клієнтів, які менше двох років працюють у дві зміни.

Перш ніж відправити перший Beam 3 на drupa 2024, Highcon виконає польове оновлення наявної системи Beam 2 на Eurographic у Польщі. «Ми раді бути першим клієнтом, який отримав пакет підвищення продуктивності та якості, який забезпечить продуктивність Beam 3 у нашій системі, — каже Бартош Новаковскі, генеральний директор Eurographic Group у Польщі. — Покращення виробництва за зміну може мати значний вплив на наші операції».

Новий Highcon Beam Writer, сумісний з усіма вже встановленими системами Highcon Beam, дає змогу клієнтам створювати правила бігування за допомогою власної системи Highcon DART і витратних матеріалів 5-го покоління в автономному режимі. На кожні 100 завдань на місяць Beam Writer може звільнити понад 16 годин роботи Beam або дві повні зміни, підвищуючи продуктивність і збільшуючи потужність.

«Я завжди вважав, що є місце для офлайн-системи запису DART, — сказав Чарльз Лінні, директор Linney. — Хоча поточна вбудована система працює дуже добре, автономний Beam Writer міг би заощадити нам 10 хвилин на роботу, що дорівнює понад 50 годинам на місяць».

Highcon Vulcan увійде в основне виробництво гофрокартону та усуне болючу прогалину в поточних рішеннях. Він має максимальний розмір аркуша 1,4 x 1,7 м і підтримує дошки завт. до 5 мм та може робити B-, C- та EB-канавки. Як і всі системи Highcon, Vulcan поєднуватиме справжнє фізичне бігування з лазерним різанням і матиме максимальну пропускну здатність 3000 повнорозмірних аркушів на годину (до 7000 м²/год). Час зміни роботи триватиме 5-10 хвилин.

«Highcon Vulcan матиме дуже широке застосування в галузі гофрокартону, доповнюючи аналогову висічку та вирішуючи нерозв’язні проблеми швидкої реакції, малих замовлень і усунення мінімальних замовлень», — сказав Річард Браун, президент The BoxMaker.

Коли почалася розробка продукту, чотири «Основні клієнти», вкл. Thimm, The BoxMaker, UDS (Польща) і Grupak (Мексика), розмістили депозити на системи Vulcan у 2022 році. У 2023 році Schumacher Packaging приєдналася до програми Foundation Customer і підписала Меморандум про взаєморозуміння щодо придбання 5-10 одиниць Vulcan від Highcon до 2030 року.

«Schumacher Packaging є лідером інновацій і цифровим провидцем, — сказав Бйорн Шумахер, генеральний директор. — Ми дуже задоволені нашим Highcon Beam 2C, але Vulcan — це система, яка може розпочати неминучу цифровізацію обробки гофрокартону. Побачити — означає повірити, і демонстрація прототипу, яку я бачив в Ізраїлі минулого червня, переконала мене, що Vulcan змінить для нас гру».

Під час важких економічних умов 2023 р. Highcon уповільнив розробку Vulcan з наміром повністю відновити програму до кінця 2024 року. Впродовж 2026 р. перші пристрої Vulcan планується відправити для тестування альфа-версії на сайт клієнта. Highcon пропонує досвідченим клієнтам можливість забезпечити обмежену кількість слотів ранньої доставки. Ці слоти будуть перетворені на обов’язкові замовлення лише після успішної демонстрації виробництва.

Завдяки швидкості роботи, яка на ~15% вища, оновлений Highcon Beam 2C пропонує вищу продуктивність для виробників гофрованого картону з більшою пропускною здатністю аркушів. При використанні в поєднанні з новим додатковим Beam Writer він запропонує виробникам гофрованого картону приблизно на 50% вищу продуктивність за зміну для типових замовлень клієнтів.

Highcon Beam 2C також включає цифровий пакет робочих процесів вирізання (DWP) для більш плавної, ефективнішої та автоматизованої інтеграції у робочий процес виробництва на сайті.

На drupa на стенді Highcon (пав. 9, B24) демонструватиметься нове портфоліо рішень Highcon разом із зразками проривного прототипу Vulcan. «У цьому складному середовищі клієнти Highcon успішно використовують «правильний інструмент для правильної роботи», щоб оптимізувати продуктивність своїх заводів, подолати обмеження потужності, підвищити гнучкість, рентабельність і ефективність, а також краще обслуговувати своїх клієнтів – і все це при максимальному збільшенні прибутку, —каже Шломо Німроді, генеральний директор Highcon. — Натхненний нашими чудовими клієнтами, їхніми відгуками та тим, як вони використовують наші рішення сьогодні, а також інформацією, яку ми отримували протягом кількох років, Highcon продемонструє, як цифрове висікання стає мейнстрімом. Настав час цифрового висікання».