Новий Kongsberg Ultimate дебютує на всесвітній виставці, і тепер компанія оголосила, що також представить нове доповнення до своєї лінії автоматизації – нового семиосьового робота, що допомагає клієнтам збільшити пропускну спроможність, використовуючи кілька піддонів і багаторазові системи різання, що є ще одним кроком до суцільної автоматизації.

«Це наша перша drupa як окремого бізнесу, — сказав Девід Прескетт, віце-президент Kongsberg PCS у регіоні EMEA та APAC. — Ми неймовірно пишаємося значними досягненнями і раді продемонструвати наші останні інновації. Крім того, що відвідувачі drupa матимуть першу можливість побачити наш новий Kongsberg Ultimate, який трансформує виробництво гофрокартону, вони також першими дізнаються про нашу неймовірну нову семиосьову систему роботизованого транспортера матеріалів (RMH), встановлену на рейках».

Сім осей забезпечують значно більші охоплення та гнучкість, збільшуючи свободу проєктування відповідно до потреб клієнтів. Кілька точок завантаження та розвантаження можна розташувати з більшою гнучкістю всередині камери та поруч із системами різання, а оскільки система також є модульною, її можна масштабувати відповідно до мінливих потреб бізнесу.

«Ми раді продемонструвати на drupa, як наші плотери Kongsberg і рішення MultiCam з ЧПК підвищують продуктивність, оптимізують виробництво за допомогою автоматизації та забезпечують оптимальні результати — і все це при максимальному забезпеченні сталого виробництва, взаємодії з користувачем і безпеці, — сказав Девід Прескетт. — Набір інноваційних дизайнів і зразків, виготовлених із різноманітних матеріалів, підкреслить творчу свободу, якою користуються виробники паковання, вивісок і дисплеїв завдяки машинам Kongsberg PCS, а наші останні технологічні досягнення в автоматизації підкреслюють, що ми прагнемо вирішувати головну проблему – збільшення продуктивності без шкоди для якості чи креативності».

Девід сказав, що саме підхід, орієнтований на клієнта, зробив запуск нового Kongsberg Ultimate такою кардинальною зміною для галузі виробництва гофрокартону, додавши, що drupa чудове місце, щоб продемонструвати, як технологія Kongsberg наступного покоління переосмислює очікування.

«Завдяки нашим дослідженням, орієнтованим на клієнта, ексклюзивним подіям попереднього перегляду та сесіям зворотного зв’язку під час розробки, тестування та впровадження, ми тісно співпрацюємо з нашими клієнтами та партнерами, щоб забезпечити їм максимальну вигоду від своїх інвестицій у технологію Kongsberg PCS, — сказав Девід Прескетт. — Для нас важливо розробляти рішення, які не лише надають клієнтам свободу, потрібну для досягнення конкретних цілей, але й забезпечують найкращий досвід користувача, максимальну безпеку оператора. Так само використання перероблених матеріалів у процесі виробництва та складання, а також використання матеріалів, які мають менший вплив на довкілля, демонструють нашу зосередженість на екологічному, ефективному та перспективному підході до виробництва. Kongsberg Ultimate досягає всього цього, встановлюючи неймовірні нові стандарти продуктивності та інновацій».

Говорячи про останні розробки в галузі автоматизації, представлені на drupa 2024, Девід сказав: «Ми з нетерпінням чекаємо демонстрації того, як використовувати новітні технології, щоб дозволити підприємствам розкрити свій потенціал, підвищити продуктивність і максимізувати віддачу від інвестицій. Ми вперше подивимося на нашу семиосьову роботоядерну камеру нового покоління з її інноваційним кріпленням на рейках і покращеним інтерфейсом, який забезпечує повне автономне виробництво для повністю автоматизованого процесу, ще більше підвищуючи ефективність».

ЧПУ «Наше прагнення до якості, продуктивності та ефективності підкріплюється потужністю та можливостями вражаючого фрезерного пристрою з ЧПУ MultiCam Apex3R, який встановлює стандарт у фрезеруванні завдяки ідеальному балансу між продуктивністю та точністю, — сказав Девід. — Відвідувачі drupa матимуть можливість побачити вражаючий фрезер з ЧПУ у дії, оскільки ми тепер розширюємо його розповсюдження в регіоні EMEA та APAC».

Флагман у лінійці передових систем фрезерування та різання MultiCam, Apex3R є одним із найбільш універсальних фрезерів із ЧПУ на ринку. Поєднання потужності, гнучкості та широкого вибору інноваційних інструментів спрощує роботу з такими матеріалами, як метали, гума, піна та текстиль.

Резюмуючи плани компанії на drupa 2024, Девід зробив висновок: «Ми більше, ніж будь-коли, прагнемо запропонувати інноваційні рішення для виробників паковання, вивісок і дисплеїв, щоб відповідати вимогам сьогодення, що постійно змінюються, і вимогам завтрашнього дня. Завдяки нашій новій технології та прагненню вирішувати проблеми клієнтів, ми не можемо дочекатися, щоб показати наші інновації на drupa».