Нові моделі, SureColor F11070 і SureColor F11070H, є високопродуктивними принтерами, які пропонують додатковий розмотувач великого рулонного носія, а SureColor F11070H має розширений набір чорнил для підтримки великотиражних друкарень.

«Текстильна промисловість є динамічною, і Epson займає передові позиції, надаючи постачальникам надійні передові технології. Це зобов’язання гарантує, що наші клієнти зможуть адаптуватися до мінливих тенденцій текстильного виробництва, відповідати вимогам ринку, оптимізувати свою діяльність і досягати виняткових результатів, – сказала Лілі Хантер, менеджер із продуктів Professional Imaging, Epson America. — Epson SureColor F-Series встановлює еталон для текстильних друкарень, пропонуючи неперевершену надійність і виняткову якість зображення. Ці нові високошвидкісні промислові моделі мають високу продуктивність, що забезпечує цілодобове виробництво для друкарень. Завдяки зручному інтерфейсу та низьким вимогам до обслуговування він дає змогу користувачам зосередитися на своїх завданнях друку, підвищуючи ефективність і продуктивність для промислових клієнтів і великих компаній, що займаються друком з Інтернету».

SureColor F11070 є частиною найдосконалішої на сьогоднішній день серії сублімаційних принтерів Epson. SureColor F11070 оснащено чотирма 4,7ʺ друкувальними голівками PrecisionCore® TFP®, а SureColor F11070H має шість друкувальних голівок, що забезпечує продуктивність на швидкості до 250 м²/год. і 245 м²/год. відповідно. Розроблені з урахуванням універсальності, обидві моделі дають змогу виготовляти текстиль, одяг і багато іншого вражаючої якості за допомогою яскравої технології чорнил UltraChrome® DS. Для розширення колірної гами SureColor F11070H використовує шість кольорів чорнил із кількома доступними конфігураціями.

На додаток до конфігурацій Fluorescent Pink/Fluorescent Yellow і Light Cyan/Light Magenta, чорнила Orange і Violet розширюють діапазон можливих кольорів для друку. Щоб максимально підвищити ефективність і мінімізувати час простоювання, обидва нові промислові принтери оснащені друкувальними голівками, які за потреби легко замінюються, системою подачі чорнила з можливістю гарячої заміни, змінними чорнильними пакетами великої ємності (до 20 л чорнил на колір) і додатковим розмотувачем для великого рулону. Все це гарантує тривалий друк із меншим втручанням користувача.

Нові промислові принтери пропонують революційну продуктивність при друці великих обсягів одягу та декору. Особливості:

  • потужне ПЗ робочого процесу Epson Edge® Print із технологією Adobe® PDF Print Engine
  • розширений автоматичний контроль натягу паперу та очищувач друкувальної голівки забезпечують просте та безперебійне виробництво;
  • Epson Cloud Solution PORT®4 – забезпечує оперативний моніторинг стану зареєстрованого парку принтерів, включаючи продуктивність і використання принтера;
  • Epson DS Transfer Papers – обирайте з різноманітних паперів Epson Transfer, які можна придбати;
  • повністю підтримується компанією Epson із варіантами плану обслуговування, які адаптовані до потреб вашого бізнесу.