З 1 травня Сільвернейл змінить Марка Саттона, який продовжить працювати головою ради директорів International Paper.

«Процес зміни правління був комплексним, і я впевнений, що досвід Енді в поєднанні з галузевими знаннями нашої команди вищого керівництва сприятиме подальшому успіху компанії, — говорить Марк Саттон, нинішній генеральний директор International Paper і голова правління. — Для мене було честю працювати з командою IP впродовж останніх 40 років і очолювати компанію в останнє десятиліття – я неймовірно пишаюся тим, що я частина IP».

Енді Сільвернейл раніше працював у KKR & Co., Inc., глобальній інвестиційній компанії, виконавчим радником.

Він має два десятиліття досвіду роботи в провідних світових компаніях у виробничому та технологічному секторах. Сільвернейл є колишнім головою та генеральним директором Madison Industries, однієї з найбільших у світі приватних компаній. До цього Сільвернейл обіймав посаду голови правління та генерального директора корпорації IDEX з 2011 по 2020 рік.

Під час його роботи в IDEX залученість співробітників досягла найкращих показників у своєму класі, а загальний прибуток акціонерів зріс більш ніж на 500%.

Стратегічна гнучкість Сільвернейла і досвід у сегментації клієнтів, інноваціях, моделях економічного використання, а також злиттях і поглинаннях стали основою його подальшого успіху. Раніше Енді займав керівні посади в Rexnord Industries, Newell Rubbermaid і Danaher Corporation.